Vrijedi rabljena, a da ti neko radi novu za te novce nema šanse.neznam točno,ali za 539 vjerujem max 100eur-a.
Vrijedi rabljena, a da ti neko radi novu za te novce nema šanse.neznam točno,ali za 539 vjerujem max 100eur-a.
aha , 100 eura možda dođe komad pločevine odrazan kod majstora koji reže pločevinu .neznam točno,ali za 539 vjerujem max 100eur-a.
Ma nema beda , ja sam onak realno razmišljam o tome i dolazi mi se do zaključa da je to neisplativo (osim ako mu 533 nije explodiral )pa sad kemije na bolje .http://www.energa.hr/
Oni su radili,nacrta u programu,stroj sami izreze i to je to. Velika firma,nikakav hoby posao.
Cijena možda nebi bila 100eura,ajde mozda 150 eura.(neznam)
Nebitno,ja sam rekao gdje se moze kvalitetno napraviti,ako mislis to raditi kontaktiraj firmu,a ovo oko cijene je potpuno nebitno,cemu rasprava...posalji mail pa onda objavi i to je to.
Sinek , naj se srditi ...ja nemam ni znanja ni živaca tebi objašnjavati kakva je razlika između 539/549 .u čemu 549 ima prednost nad 539
Trebaš makinu od 533 ili dijelove?Kaj je sa starim motorom , ja kupim ako ide u staro željezo?
Ma znaš kak ga trebam - ko kamen u cipleli .Trebaš makinu od 533 ili dijelove?
Sinek , naj se srditi ...ja nemam ni znanja ni živaca tebi objašnjavati kakva je razlika između 539/549 .
Svega toga pisanog matrijala ima na tone na forumu .
Forumaši su se trudili sve to do detalja natipkati , moral se buš potruditi i prelistati forum .
Znam , nisam ti puno pomogel , ali ovo tvoje pitanje bi tu bilo danima i nitko ne bi odgovorio na njega , a mnogi znaju odgovor .
Nisi ti nikome ništa kriv , to je jednostavno tak .
Isto tak ima priručnika za jedan i drugi traktor kao i svi podaci o pojedinim vaarijantama motora .
Ako ti poslje toga ne bu kaj jasno onda tu pitaj , hvala
Evo papundek puknuti je portošil koju kuna , nazvao sekra trgovinu i dobio (kako kažu) informaciju iz prve ruke .Pozdrav cijelom društvu, čitam već dugo ovaj forum pa evo da se javim s jednim problemom koji me uskoro očekuje.
Htio bi na IMT 533 ugraditi novi IMT539, čuo sam da je moguće pa ako neko ima više saznanja, molim da mi opiše postupak.
Kupi mu ti međuploču, a on tebi da makinu gratis :finga:Evo papundek puknuti je portošil koju kuna , nazvao sekra trgovinu i dobio (kako kažu) informaciju iz prve ruke .
Prelazna ploča 533-539 ima za kupiti , dođe cca 900 kn fco sekra i bude ih krajem prvog mjeseca gospodnje 2011 godine .
Ne bi čovjek vjerovao , danas stvarno ima svega u trgovini
Za taj novac se stvarno ne isplati kemijati u garaži .
Siguran sam da ti bude sekra izašla u susret i ploču poslala poštom .
Jedino ako se u međuvremenu plerlistavajući priručnike nisi odlučio na motor od 549 .
Link do sekre
http://www.se-kra.hr/
To se zove menađerski pristup artyman:Kupi mu ti međuploču, a on tebi da makinu gratis :finga:
Razvodnik ste mijenjali?Imamo problem,kod mog ujaka hidraulika normalno diže ali se presporo spušta prazna i pod teretom.Što bi moglo biti?Dva mjeseca prije toga predihtana je pumpa i stavljeno novo ulje i bilo je ok.
Razvodnik ste mijenjali?
To bi bilo do pumpe, lošeg ulja, filtera hidraulike (ako je slučajno ugrađen), razvodnika itd. Ako sve radi inače normalno i pod težim priključkom (najvjerojatnije) ne poskakuje ne diraj, mada je najvjerojatnije problem na jednom od ventiliča na pumpi.e muhanicar, to sam te mislio pitat jos pije Nove godine, dobro da je covik otvoril temu!
meni pak pri dizanju hidraulika poskakuje (traktorska da ne bi bilo zabune), ali dize kako joj naredis, brat ima 100kg, baci ga u zrak i sa malo gasa i sa puno, s tim, kad je jaci gas onda je manje zamjetno skakutanje hidraulike....
spusta ravnomjeno....
jel to normalno, ili??
Jel buš ih nagovoril da raštelaju još ono malo kaj je ostalo naštelano :scratchJa mislim da jednom i drugom treba jedno dobro podešavanja + kontrola svih djelova polužja i pripadajučih elemenata .
Danot je postao priručnike hidraulika 533 -xxxx , ima tamo dosta pametnih štiva .
Svakao čovjeku dajte malo reputacija za trud , on je to radi vas ne radi sebe .