mcmarko0204
Član
- Tu od
- 13 Ožu 2010
- Poruka
- 706
savo pa neznam na koji način prodaješ i po kojoj cijeni ali morao bi prodavati po kubiku a ne po prostornom metru
sad lupam bez veze dajem primjer=2.čezex4m=8m-kakvih kubnih ili prostornih???i sad ideš po treču čezu od 4m? treba ti ako si sam najmanje 2 sata do povratka u dvorište.-ZNAČI 3X4=12M???
moja mate i matika=3.čezex3m=9m3=cijepanje i imam najmanje 0.5m više od tebe ili 2.čeze x 4m=11m jedini uvijet mi je da slažem križ na jadnoj strani (u križ ide 0.75m)-sve ti objašnjava zadnji red tablice
jao meni
2 x 4 = 8 metara prostornih ako voziš cjepanice, dok pretvoriš u kubike to ti je 5,52 kubika.
metricu uvijek računaš na prostorne metre koja je složena ili kakva već, na prikolici...
trupce, višemetricu uvijek u kubike, a to i sam znaš.
3 x 4 = 12 prostornih metara koje sad imaš doma na dvorištu, 12 x 0,69 = 8,28 kubika x 1,45 = 12.006 prostornih metara.
sad da ti na čezi imaš devet kubika (nije bitno stane li ili ne) imaš devet kubika, niti više niti manje, ali imaš 9 x 1,45 = 13.05 prostornih metara, htio to ili ne.
a kako si dobio da imaš više od save kad obojica imate isto, ne možeš ti imati na 3 prikolice po 3 metra, pola metra više od njega. Obojica imate 9 prostornih metara ili 6,21 kubik.
na dvije čeze po četiri metra = 8 prostornih ne možeš nikako imati više kubika od broja prostornih metara. Nikako. Samo manje.
8 x 0.69 = 5.52 kubika pa x 1,45 = 8,002 prostornih metara.
vjerojatno si neke brojeve dijelio, a trebao si množiti, jedino si jedino tako mogao dobiti ove
količine koje si dobio. sad ja u ovo nisam uračunavao tvoje slaganje, jer pretpostavljam da se radi o složaju metrice bez križeva i ostalog. Na samo slaganje možeš dobiti više, ali na računanje ne možeš nikako jer obojica imate isto. Valjda sam pogodio koji je problem.