medimurec
Član
- Tu od
- 26 Lip 2010
- Poruka
- 418
jest pley,zaboravio sam...SAMO MALO nisam te razumio(ovo šta je bodebljano)...koliko znam u tv 523 sva 4 žmigavca su na blatobranima (stražnjim)
jest pley,zaboravio sam...SAMO MALO nisam te razumio(ovo šta je bodebljano)...koliko znam u tv 523 sva 4 žmigavca su na blatobranima (stražnjim)
jest pley,zaboravio sam...mislio sam na ove s prednje strane blatobrana,al ti je vec edo sve tocno rekao.....
kako polovni?!?:scratch
pa sta te onda uce u skoli?:scratchŠkola---:supz::madmana::madmana:
pa sta te onda uce u skoli?:scratch
bem ti takvu skolu...:roll:
Pozdrav
Pozdrav!
Imam TV521 iz 75g. uredio sam mehaniku sad bi želio i struju.
Ako netko zna oznake za DUCATI regler bio bi mu zahvalan. (kontakti su u liniji)
Znam šemu spajanja reglera ali neznam na kojim su mjestima kontakti (G, G, R, B+, C, E)
Boja žica mi ne znači previše jer su se stare žice s dinama raspale pa sam pri generalki spojio novi kabel s drugim bojama žica, naravno sad trebam otkriti koja je koja žica a ostatak instalacije bi ponovno izradio.
uh,taj goldoni je vec strasna zvjerka...!U slučaju da moram koristiti traktor bez akumulatora ištekat ću jack od reglera jedino šta starter gumb do sad nisam imao spojen preko kontakt brave pa se moram naviknuti da poslije gašenja traktora maknem kontakt.
Svaka čast tomeku ali ima novijih traktorčića koji su nam nažalost cijenom nedostupni(bar nekima)
evo jedan od njih je Goldoni euro 45rs
http://www.youtube.com/watch?v=QF0q3bzP8Ak&feature=related
pozdrav ljudi
da van se pohvalim stavio sam el.instalaciju na mog tomu odnosno sad kulturno palimo na dugme,svijetla rade,žmigavce nisam još spojio jer mi fali onaj (neznam mu stručno ime) sklopku imam pa još me zanima za štop svijetlo kako spojiti taj prekidač ako netko može pomoć za ovog mog starčića.
hvala