Hahahaha... velis sve ce dati samo da duplo vratim XD
U izračun ti ide ta zemlja naravno jer je u tvom OPGu,ali upis je bio nakon 27.1 i to ti je umjetno stvoren uvijet...pazi da ti kakva kontrola nebude shebala to...meni ni iz džepa ni u džep,i svakako se nadam da će što više malih izvući tu lovu...
Ps. savjetodavna ti je jedno,a prijava na natječaj je drugo...kontrole će biti,pa šteta da ne prođeš zbog takvih stvari..
Ja to nisam reko ali da imaju neki skriveni interes to sigurno,,,
gledam kod nas na radiju oglasavaju te potpore pa vise ni sam nisam siguran jesam li nesto propustio u mojoj kalkulaciji,,,
nece me valjda iznenaditi, sunac im garavi,,,
ti si stavio neku racunicu na papir?
Ako misliš na to dali ću zbog toga ući u plaćanje poreza to nisam baš računal. računam da će mi pola isplatiti ove godine, a pola druge pa nebi smjelo ići u poreznu obvezu.
zanimljivo
ja sam drukčiji ugovor potpisao, 2 soma € nakon prolaza
,a bila je i verzija 5000 kuna s opcijom povrata u slučaju negativnog ishoda
očito je to od mjesta do mjesta, s time da sam ja krenuo s time u prošloj godini
ali ako prođeš nije uopće bitno, tako da sretno :icon_thumright:
Podigli su za mjeru 6.3.1. na 16 860 eura. čitaj bolje:icon_fU:[/QUOPodsjetimo, potpora predviđena prvim natječajem za operaciju 6.3.1. iznosi ukupno 16.860.000 eura u kunskoj protuvrijednosti, što omogućava financiranje svih projekata malih poljoprivrednika koji su ispunili kriterije Pravilnika i Natječaja. Svakom poljoprivredniku odobrava se fiksna potpora u iznosu od 15.000 eura u kunskoj protuvrijednosti – odnosno financira im se 100% ukupno prihvatljivih troškova projekta.