Pozz
Zanima me za mjeru 6.3.1 ako u poslovnom planu imas navedeno kupnja traktora npr. renault cergos dali bas taj moras uzeti ili mozes koji drugi model ili marku.
Hvala
Interesira me kakvo je stanje sa mehanizacijom, postojećom.
Pošto je bil napravljen popis mehanizacije, smije li se nekaj od navedenog kupit zamjenit s drugim ili?
kakve su procedure u vezi toga.
zanima me za 6.3.1.
Pozdrav, zanima me koliko treba hamagu da obrade prijavu? Ja sam isao na zajam od 50 000 tis eura za kupnju junadi i traktora? Hvala
Smije, nema ograničenja niti postavljenih pravila. Sam određuješ u što ti je najbolje uložiti dobiveni novac
oko dva mjeseca,od prijave do isplate sredstava.Pozdrav, zanima me koliko treba hamagu da obrade prijavu? Ja sam isao na zajam od 50 000 tis eura za kupnju junadi i traktora? Hvala
zadužnicu na cijeli iznos i za traktor bude založno pravo napravljeno,za to je rok 180 dana od kupovine.A što imaš kao jamstvo za kredit ?
je,zadužnica ti ide na kraju,kad ti odobre i pošalju ugovor na potpis i ovjeru.Znači dovoljna ti je zadužnica kod javnog bilježnika
Znači dovoljna ti je zadužnica kod javnog bilježnika
ovo je prešlo glatko,moraš nekaj potrošiti na savjetnika (konzultanta) u startu i bon 2.Da, u tome i jest cijela poanta da te ne traže osiguranje kao banke. Nije toliko do kamate već do pristupa kapitalu.
Možeš biti i početnik, ne treba ti nekretnina.
Više se gleda dobar poslovni plan i dobra dokumentacija.