Na inicijalnoj sam bio 1343.koji na listi?
6.2.1. prva rata isplaćena danastko je potpisao ugovore, pogledati račun, mouće da je nekima čak i isplaćeno danas.
Sve na opg...sve živo na opg...naime, kad pravdaš račune nema štete ako ti neke neće priznati (netko za pivu na R1? Iako i ona se može priznat jer posto gradiš u 6.2 ides na turizam i piva je neophodni aset), međutim imaš jebene štete ako nisi tražio na OPG R1 pa lipo sve ode pa pa..iako, ako tražiš R1 na gosp. Raptor Rex ili OPG Raptor Rex mislim da je isti k jer je u oba slučaja isti OIB..međutim da izbjegnes moguća sranja dodaj taj OPG jer svakako imaš na to pravo..Pitanje za korisnike 6.2.1 (ili 6.4.1) koji grade neki objekt.
U kojoj fazi uvodite objekt u OPG? Npr. Kada ste zatrazili gradjevinsku, racun za komunalije, vodu, struju .. da li je to glasilo na fizicku osobu, ili OPG?
Zbunjen sam, helppp
Pitanje za korisnike 6.2.1 (ili 6.4.1) koji grade neki objekt.
U kojoj fazi uvodite objekt u OPG? Npr. Kada ste zatrazili gradjevinsku, racun za komunalije, vodu, struju .. da li je to glasilo na fizicku osobu, ili OPG?
Taj dio mi nije jasan, a nisam od nikoga dobio konkretan odgovor.
Recimo ako je aktivnost prijavljenog EU projekta i glavni arhitektonski projekt. Racun koji izdaje arhitekt mora glasiti na OPG. A OPG jos nema ni prijavljenu djelatnost turizma.
Npr. Kako opravdati trosak dovoda struje, ili trosak gradjevinske dozvole? Racun za to ce glasiti na privatnu/fizicku osobu vlasnika gradjevinske parcele, ne na OPG. Da li ce to biti ok kod kontrole prije isplate druge rate?
Zbunjen sam, helppp
Hmm...ali zemljiste je trenutno vlasnistvo clana OPG-a, i upisano je u Arkod.
Znaci kada trazimo gradjevinsku trazi je clan OPGa na svoje ime i oib koji je razl od oiba opga. Pretpostavljam da za komunalije, gradjevinsku itd necu ni moci dobiti racun na OPG u ovom slucaju ..?