I
Imam problem sa paradajzom, posadio sam ga u plastenik pre sedam dana, a danas su poceli listovi da mu se savijaju i okrecu prema dole. Na samim listovima nema nikakvih promena. Molim za savet.
imaš ti problema i sa čitanjem i sa predstavljanjem,inače bi znao naći temu paradajza i pravila foruma,malo kulture nebi škodilo.Imam problem sa paradajzom, posadio sam ga u plastenik pre sedam dana, a danas su poceli listovi da mu se savijaju i okrecu prema dole. Na samim listovima nema nikakvih promena. Molim za savet.
Probacu, Hvala
Evo jos slika. Malo sam pozurio pa nisam nasao slicnu temu, valjda nije katastrofa.
Evo jos slika. Malo sam pozurio pa nisam nasao slicnu temu, valjda nije katastrofa.
Vrh biljke je mlitav, neznam kako bih objasnio, opusten. Unutra je danju 30, a nocu oko 8. Sinoc sam folijarno 20:20:20+Mq i kao da se uvrtanje zaustavilo, ali i dalje je lose.
Zaboravio sam, juce odem kod coveka od koga sam uzeo rasad, a kod njega rasad slicna situacija. Samo na njegovom rasadu je sve to manje izrazeno: blago povijeni listovi na gore i mlitava kruna(vrh). Njegov komentar je da je slabo zaliven i da je vruce.