Ajde asestic reci nešto o maratonu ti si ga sadio. Izgleda da ove godine svi sade maraton jel to neka zaraza ili šta već.
Znaš kako prijatelj Kontam kaže znam ali ti neću reći po tvrdoći je između domaćeg i plastičnog hibrida kupci kažu da je doba jer ga ja ne jedem a i sam vidim jer se dobro prodaje dobar za jesti i za kuhanje
Pozdrav!
Puno toga si propustio ali ajde šta hoćeš reći da i nije baš tvrd. A zašto ga ti ne jedeš.
Pa znaš godine su tu pa se svega ne mogu sjetiti nije pretvrd ali može stajati nekoliko dana a ja ti ne jedem rajčicu od rođenja moš me ubit ali to je meni bljutavo a do soli nisam ni došao .
Pozdrav!
P.S. Kod mene takva rajčica prolazi na tržnici i zato ga sadim jer sve prodajem na malo a uz to i sadim one od Nirit seeds.
Pozdrav!
Kad bude do 300 grama i tvrda, onda ćeš tražiti da nema gips unutri :icon_rofl:
Sada mi niš nije jasno vamo se priča o eko i integralnoj proizvodnji a svi tražite neke tvrde umjetne plastične hibride e ova dva baš nisu takva.Kad bude do 300 grama i tvrda, onda ćeš tražiti da nema gips unutri :icon_rofl:
Ima ih bar tisuću a vjerovatno i više Od ENze imaš Belle, Buran, Rally, Monroe, Floyd, Berberana,Amaneta... i tako od svake sjemenarske kuće
Kak se veli, nerazmem gospon Siki. Meni je najbolji volovsko srce dok ne probam medeno srce Plastični kiseliši apsolutno me ne zanimaju. A koji ti je taj krumpiraš to ne razmem?
Prejeftino sjeme da bi bilo ozbiljna proizvodnja i ne mogućnost prodaje prekupcima.
Krumpiraš krumpiraš da ti nije to "amerikanac"?
@denisv nisam primjetio da ga neće ode isto kao i Hector. Samo što tko zna što je volovsko srce traži njega. Ima nekih gospođa koje kažu da puno otpada od volovskog srca kad se kuha, ali o tom potom...