Ja imam krastavac na hidroponu. Imam dobrih receptura, gdje si ti zbavio svoje recepture?
Koliko litara ima posuda koju koristiš, ja kemijam sa 20 lit, 10 lit, 5 lit i 4 litre zapremine.Evo prva slika pokus hidropon Tamaris, a ostale dvije Cinto u plasteniku rezan na 6 klastera...
Ja sam kombiinirao razne formule pkoje sam našao na netu i onda sam skombinirao nešto po svojim mogućnostima i ispalo je odlično
Koliko litara ima posuda koju koristiš, ja kemijam sa 20 lit, 10 lit, 5 lit i 4 litre zapremine.
Puno je bolje nego u Zemlji razlika je očita, sa prihranom ne kemijam nego gotove formulacije.
Koliko litara ima posuda koju koristiš, ja kemijam sa 20 lit, 10 lit, 5 lit i 4 litre zapremine.
Puno je bolje nego u Zemlji razlika je očita, sa prihranom ne kemijam nego gotove formulacije.
Imam u teglama od dvije litre, a supstrat je drobljena ekspandirana glina. Formulacija do cvatnje je bila do cvatnje trećeg klastera 11-44-11+ mg + ca a nakon toga gotova formulacija 16-8-32 +ca + mg. Od petog klastera vidim da mi je počelo faliti dušika, ali sada više nije važno jer je pokus dobro uspio a i počela je berba. Što se tiće H. Resh formule sve je to ok samo nije lako točno smiješatih kako je to baš navedeno. Uglavnom ili je hidroponija tako jednostavna ili sam imao početničku sreću.
Nije uopšte jednostavno.
S nekim greškama u formulaciji može proći tako negdje do te faze, al' ako ideš 12-24 pa i više klastera onda je to nemoguća misija.
Poslat ću ti softver ako si zainteresovan. On izračunava količine đubriva od raspoloživih koje možeš naći. Softver već posjeduje većinu receptura, al' ako imaš neku svoju, odn. preporuku od nekog, može se i ona ubaciti u njega.
na nekim dijelovima plastenika rajčica mi sazori ali na vrhu kod peteljke ostala zelena u krug,nedostatak svjetla ili?
Svašta tu može biti uzrok...
Ožegotina od sunca,napad crvenog pauka,takve je možda pasmine...
A jel crvena unutra kad se razreže?