• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Proizvodnja rajčice

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,081
I ja ih ostavljam. Imam ih po cijeloj bašči 😂. A šta drugo da radim. Džabe paradajz. A što je džaba I bogu je drago 🤣

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,136
Koja je sorta to? Ak je domaća onda ok ( po izgledu je), ali ak je nekakvi hibrid moze se očekivati svašta
Flanci priozvedeni, veli čovjek, isto od takvih velikih plodova koje je dobio,izvadio sjeme...

Ante2

Aktivni član
Tu od
12 Tra 2012
Poruka
187
Botritis
Gledao sam simptome na internetu, zucenje listova od dole i obzirom da sam zaljevao preko dana nekako mi je najvise djelovalo kao fuzarino venuce, zahvatilo je par stabljika vecina je ok, problem je rosa koje ima svako jutro al odrzavam nekako s ekstrasolom..

Najnoviji postovi

Na vrh