čekaj malo dičeš :lol: imaš ovak na napuhavanje stranica ? reci ovak imam problem kad treba zaglavit ovaj dio u zimi (radim to tek u 1. mjesecu kad odrade breskve zimsku temperaturu) najlo krut i kad nabijam muški dio presječe mi foliju i sad mi kratka pa ču morat micat ovu aluminijsku ulijevo (ili zadnju udesno ) samo neznam na šta ču je prišarafit :madmana:
Prijatelju samo za tebe kad se montira folija dosta često klipsa sječe foliju zato se uzme prva klipsa koja se stisne tako da lako ulazi u al profil prstima ju utisneš u utor i folija nesmoje biti nategnuta druga klipsa drži, al profil nosi sve. Ako ti je kratka prišarafi obično dasku da folija može da se učvrsti. Niukom slučaju nemoj da otkopčaš foliju sa gornje lajsne sa namjerom da bi ju micao na jednu stranu zato što se odmah skrati na pedeset metara skoro za metar. I na kraju ove klipse koje mi koristimo bared deset puta će folija brže da se isčupa nego kod nazubljenih.
@Tentation možeš ju zavarit ali ti si prvi za kojeg sam čuo da to radi koliko ti je folija duža od plastenika. Molio bi te ako imaš volje da malo objasniš to i poslikaš možda će to i nama drugim koristiti.
Posljednje uređivanje: