gec67
Član
- Tu od
- 26 Ožu 2011
- Poruka
- 768
Zbilja interesantnih ideja imaju ljudi. I mene hvataju neke lude, no neka druga razmišljanja su mi u glavi. Svaka pohvala na trudu oko bresaka.
hvala na pohvalama
Zbilja interesantnih ideja imaju ljudi. I mene hvataju neke lude, no neka druga razmišljanja su mi u glavi. Svaka pohvala na trudu oko bresaka.
tako sam završio plastenik pa nisam mogao ranije,a i nemožem puno ranije bez grijanja,jedino na rizik,a to mi se ne isplati. eto ti Petulle,on u Istri pa posadio nekoliko dana prije mene.
hvala na pohvalamarayer: ak mogu znat ta razmišljanja jel neka kvaka
![]()
Ne volim govoriti puno unaprijed, sve u svoje vrijeme. Samo ću reči da treba razmišljati kako što bolje iskoristiti kapacitete.
e koje špage koristite za vezanje u plasteniku? ja imam one plave od bala slame jel će to valjati za krastavce,da se imaju po čemu penjati,vidim većina ima te bijele pa pitam?
Ja sam uzeo tip 1200 za papriku, a i koliko čujem svi makedonci na tu špagu vežu i rajčicu, ipak je dosta čvrsta, a ide je 700 metara više u kilu od ove za baliranje, a cijena ista.
A ne znam točno za cijenu, nekih dvadeset i neku kunu za kilu.
gledam danas u dučanu automat za vezanje grana odnosno više služi za vinogradare i ima zelenih i plavih traka znači Petulla nikako ne plave koristit.
(za breskve )
vidio sam da su mnogi u vojvodini stavili mreze za zasjenjivanje na plastenike kada se to koristi??? i je li se to koristi kod proizvodnje presadnica
ja to okrečim...Mreža se koristi za zasjenjivanje a koristi se u proizvodnji presadnica i proizvodnji povrća. Sada je već vrijeme da se stavljaju mreže.