gdje je skup
U Virju u 17 i 30
http://www.vecernji.hr/vijesti/mini...prekinu-prosvjede-nema-dijaloga-clanak-378096
Znači naši prosvjedi su nelegitimni a Dukatovo ponašanje je legitimno. Lijepo nas pokušavaju prevariti. Ono: odite doma pa ćemo se dogovoriti tako da bude kako mi kažemo. I sad nek netko kaže da ministar nije zauzeo stranu. Sad dok oni nemaju što prerađivati nastala je frka a dok smo mi prolijevali onda nema veze.
Mi smo večeras pozvani na neki skup od strane Dukata. Navodno da izrazimo svoje mišljenje. Baš me zanima o čemu se radi.
sad bi se svi trebali skupiti i ratari i povrtlari i u zagreb sa traktorima ,jer oćito je da ministar daje prednost dukati i vuče na njihovu stranu
Tak je,trebalo bi zaobiči sve mljekare pa se budu česale gde ih ne svrbi.Prije toga bi trebalo blokirati granice.Trebali bi se diči svi koji imaju ijednu kokoš jer je svima u interesu.kak su zamislili tu oznaku "mlijeko hrvatskih farmi"...:rolfer:
to bu riješilo sve probleme stočara...:rolfer:
pogotovo kad ju dukat nakelji na svoje flaše...:rolfer:
sad ću bit ozbiljan, ako francuzi neće odustat od svog nauma, il u pregovore s ostalim mljekarama, il trrrkom delajte na prodaji vlastitog mlijeka...
ima x kumica na placevima koje bi se dalo organizirati da prodaju to svježe mlijeko uz svoje sireve po akcijskim cijenama (nek bude 3 kn svježe mlijeko), zadovoljene imaju sve sanitarne uvjete za to, a na nivou udruge kontaktirati udrugu hrvatskih tržnica da to medijski poprate...
vratimo ljude na tržnice po domaće mlijeko...sve će biti legalno, a ipak ne vjerujem da bi dukat mogao ići akcijama ispod toga...
malo organizacije...
ili u krajnjem slučaju bojkot Dukatovih proizvoda, evo ja sam već drugu godinu za vindiju :finga: