A niste se zapitali tko predvodi bune?? Pa šolčić je od poticaja kupio dva nova đipa a sa jednim mu sin ide svaki dan u srednju školu i plača tri kave sa novčanicom od 1000 kn... Zato vas ljudi i osuđuju jer vas takvi vode.
E pa dragi Alene taj isti Šolčić ima muda i kazati svima što ih ide.
Vidi se da nemaš pojma o problematici teme i ukupnog stanje u mljekarstvu itd.
Ako taj Šolčić ima navedeni vozni park , mene to ne smeta jer čovjek i njemu slični krvavo zarade svaku lipu i vjerujem uredno plaćaju kredite .
Ponašate se kao da ste poltroni - produžene ruke nečije ,
i ja Vas osobno ( PROVOKATORE ) doživljavam kao da ste plaćeni od strane nekog da minirate prosvjede tko zna na koje načine . Pa čak i ovdje na forumu.
Netko je spomenuo da se ovdje dopisuje nekolicina obrazovanih seljaka - točno je dajemo podršku tim jadnim ljudima koji se bore za svoja prava,
točno je da ako treba da će se složiti i ostale grane u poljoprivredi i onda vjerujte nećete imati nikoga na forumu nego na cesti ili tko zna gdje.
Što mislite da drugima cvatu ruže - radnici koji nemaju po nekoliko plaća , studenti su počeli na početku studentske godine i što mislite da im je bajno,..
Ma moglo bi se nabrajati o svemu i svačemu.
Što mislite kad se stvori kritična masa i svi krenu po svoja prava , da li itko o tome razmišlja,..
Što bi onda trebali seljaci stajati sa strane i potpikavati druge kao Vi sada nas sa nebulozama.
Čini mi se kako Vam je ovo protivljenje duševna hrana i neka Vam je na dušu.