Zbog čega bi ti rođo prosvjedovao???
Zato što si nesposoban preživiti od svog rada ili što nisi dobio poticaj ?
Ko danas više pada na te prosvjede??? ..kakvi to ljudi idu na te prosvjede ??Kakvi ljudi orginiziraju i kakva prosvjede???
Sve je tu meni jako puno nejasno..???
Ja sam vjerujte mi bio u X puta situaciji da bi nekog za jaja objesio od muke što mi je teško (ako vam kažem tako mi druga tita onda če te znati da sam mrtav ozbiljan) ...ali nikad nisam izašao niti podržavao prosvjede bilo koje vrste..jer tako suvremeni seljak nerješava probleme..kao prvo kreneš iz svog dvorišta ..pa vidiš di si pogrešijo i u šta si se uvalio...velika večina nas je uletila u seljački biznis misleči e tu je laka lova e je malo maunu dečki moji ...nemože biti svako seljak tj može ali ne uspješan ima tu puno parametara u životu koji odlučuju dali je neko stvoren za kulaka ili ne ili pak opet grešim ili sam pre pametan ??' ...jelda da je tako ili ima onih koji će to i dalje negiirati mada nisu u pravu .ljudi moji život je okrutan i sirov ja sam sve to prošao i znam da jedino opstaju najsposobniji i to je općenito neminovno životo pravilo koje mi priznali ili ne ali je tako ..stoga svi vi koji i dalje mislite da se može živjeti od poljoprivrede uhvatite se u koštac s istinom i pljunite u šake i radite a ne samo kukat disu jebeni poticaji ..hebali vas poticaji više da vas je da se ne ponavlja.
A najgori su mi ovi hoby poljoprivrednici koji uz posao rade kao fol poljoprivredu i s istim popunjavaju svoj kućni buđet..e ti su najgori..da vam olakšam i ja sam bio jedan od njih ali sam svojom sposobnošću i svojim poštenjem strelovito prerasao u velikog proizvođaća (jes da nas ima malo ali eto vjerovali mi na riječ ili ne nas ima) koji je sposoban živjeti od svog rada..zato vama od milja zvanima hoby seljacima poručujem kanite se čorava posla i uhvatite se nekog drugog posla koji znate raditi i u kome ste uspješni ..jer vam ovo očito ne leži i budimo realni vama su dani odbrojani..priznali vi to ili ne..i ponavljam nismo mi svi rođeni za direktore ..jer da jesmo nebih imali radnike i onda smo di nego u debelom k*** svi ..tako da neko je za nešta rođen tako i mi.
Zaključak
Svi ti prosvjedi su organizirani samo za interese vođa pojedinih skupina koji su navodno dobilali neku lovo samo da smiri" nezadovoljnu " raju i to raju kao manjinu jer ja vamo znam da niti jedan veći bolje reći ozbiljniji proizvođać nije nikad išao na prosvjede..izlaze samo male fuš skupine ljudi koje nisu sposobne se sami o sebi brinuti i takvih se moramo riješiti.
Znam da će me sad zbog ovog posta velika večina koja se prepoznaju u ovome postu živog razapinjati na križ ali šta da vam ja radim ..život je takav opstaju samo najbolji.
Nisam provokator nego samo realno razmišljam ili ?
A vjerujte mi da mi je i sad teže u životu nego velikoj većini vas koji ovo čitate
predstavi se ti prijatelju punim imenom i prezimenom pa onda piši ljudima svakojake gluposti a do tada bolje šuti ......