Ovi prosvjedi budu zaratili seljake međusobno,101 udruga,isto toliko vođa,katastrofa.baš danas gledam i čitam na portalu agrokluba,bivši pege 25 se kolje sa nekoliko komentatora,nama više ni dragi Bog ne pomogne samo dobar Dragunov i kalaš
Kad je silovit, komentira tek tolko da komentira, svaki post ima 1230 slova a nit 5 pametnih, samo ja ja ja ja kao da nema nikoga drugoga na ovom svijetu, a takvi se ne dopadaju narodu....
sutra kada si malo ja i kum popijemo lijepo svaki zakvačimo pa 4 prikolice i blokiramo Zdenku pa onda vi meni mljekari blorajte ceste,,,,,,,,,
------- RAZMISLITE ŠTO RADITE............
------- ZAR ŽELITE BITI ISTI KAO ČETNICI---- BORITE SE ZA SVOJA PRAVA ALI NA PRAVOM MJESTU A NE DA MORATE POŠTENI NAROD ZAJEBAVAT KAKO VAS SAMO NIJE SRAMOTA
A di da prosvjedujemo, da se ko zagorci zakljucamo u klet i odbijamo vodu
heheh, nemoj benavit malo ohladi pa pročitaj ponovo što pišeš, ovo bude urodilo plodom samo da ovako nastavi, jer će bit pre velika sramota i svi od reda će dobit po prstima jer će se neko pitat pa dobro zašto ti ljudi su već 3 dana na cestama i njihov se broj povećava, pa će neko malo više zagrebat ispod površine pune muljanja i laži.... Samo smireno, a da će bit kojekakvih smicalica naravno da hoće, sve je to je dio političke igre, samo je pitanje kolko su Hrvati debelokožci i kolko će to sve trpit, jer danas seljak, sutra prosvjetar, prekosutra doktori sve će to doć na red, proizvodnje nema, a potrošnja je velika, a sve to uzima svoj danak, najgore od svega je, ne vidjeti tuđe probleme nego samo svoje, to nikuda ne vodi, jer kad dođu tvoji problemi na red neće nikoga biti da ti pomogne, a koliko toliko ujedinjeni i imamo neke šanse, jer za opstanak onoga što je stvarano desetljećima trebaju promjene iz korjena...