Ovime ste samo potvrdili sve sta sam prije napiso...cisti primitivizam i ne isplati se bacam biserje pred nekoga ko ne razumi, evo 3 ujutro dolazim doma iz ludog provoda ja to mogu izborio sam se za to a vi koji patite od toga sta nemozete evo nazovite ovog vidovnjaka Marija on vam preko telefona '"magnetizira" novcanicu od 20 kuna nosite je u novcaniku i novac ce cam sam dolazit...jos jedino to niste probali...uzivajte u svom idealnom svijetu gdje se seljacima svi zahtjevi ispune jer oni su najbitniji faktor ove drzave i bez njih je nebi ni bilo...cao ...bas gledam vjesti...duzi prilog o turizmu nego o prosvjedima...zna se sta je vazno
...decki uzivajte na cesti ja vise volim more
Vidim da nekima ovdje smetaju prosvjedi,neki kažu barikade...da imaju malo više soli u glavi,shvatili bi da su oni kao krajnji potrošači u puno većoj opasnosti od nas seljaka...
Nama je možda trenutno ugrožena egzistencija,ali vama je gospodo ugroženo zdravlje,samo je pitanje vremena kad ćete to shvatit...
Iz godine u godinu događa se ista stvar sa dampinškim cijenama žitarica,da ne spominjem otkup mlijeka i njegovu cijenu...naša pšenica odlazi u izvoz,a niti sami ne znamo odakle dolaze žitarice i kakvo smeće od kruha na kraju jedemo...
Ne treba zaboraviti da imamo jednu od najvećih sojara u ovom dijelu Europe i da sve što se uvozi na tankere po bagatelnim cijenama direktno uništava našu poljoprivredu,kao i zdravlje nas i naše djece...
O tome koliko je GMO hrana jeftina i opasna ovdje ne želim pisati,u nekim drugim državama ljudi su to shvatili na najgori mogući način,tek kad su pokopali vlastitu djecu...
Što se tiče turizma,"najveći prijatelj u Hrvata",koji ima velike zasluge što nam je država trenutno u ovakvom stanju,kao i kompletna politička svita,koja mu je sve to omogućila,bacio je oko i na taj dio privrede,pa me ne bi začudilo da i vi koji se bavite tom djelatnošću kroz par godina počnete cviliti ko štakori...