Na bilo kojem portalu gdje je bio kakav komentar oko prosvjeda ,moj je stav oružjem i samo oružjem,evo i tu javno kažem da sam tražio kakovog donora za dobrog Dragunova ili sličnu pljucu ali NEMA NITKO,evo dolazi nam sajam u Gudovcu i trebalo bi lijepo dočekati svakog predstavnika ove pokvarene vlasti ako se tamo pojavi i nagraditi ga pokvarenim jajima,bojkotirati prilaženje svemu što se veže za todorića,zeko ja znam da su ljudi razočarani ali vjeruj da selo ne bude propalo,razvoj bude stao ali propali NE BUDEMO,samo trebamo malo posložiti stvari i promjeniti način razmišljanja,evo ja na svom primjeru iako sam zanemarivo malen i beznačajan u sustavu poticaja,već sam smislio da čim izađem iz sustava PDV a .prestajem sa davanjima ovoj pokvarenoj politici i snalazim se na svoj način bez ikakvih ugovora i obaveza,jer mi smo sada u ratu sa vlašću a pošto se oni bore prljavo mi se prilagođavamo ali se ne povlačimo samo mijenjamo taktiku,jer je postalo nemoguće nešto ogromno organizirati,preveliki je socijalni jaz na samom selu,evo kod mene u selu ima oko 1000 kom stoke,na 5 km dužine ali isto tako ima 7000 eura mjesečno izdataka za socijano davanje pojedincima,i ovi socijalci ne budu sigurno stali na SELJAČKU stranu,to je samo jedan mali primjer seljačke ne sloge,uglavnom ljudi se moraju smiriti i smisliti kako i što dalje bez pomoći ove gamadi od vlasti