• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Proxima plus 10541

J

jokapz

Guest
e baš tako... stare serije zetora neznaju sta je tesko samo niža i pun gas...

P

proxima plus

Guest
ja imam novo zetora proxima plus 10541 ako koga zanima mogu i slike metnuti

P

proxima plus

Guest
da a kako ja sam ti tu početnik samo da ti velim da sam kupio traktor u 4mj.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
Obrisan neispravan link.
evo mala pomoč kod postavljanja slika na forum!!
prati svaki korak kao piše i to je to..
kako imaš sliku Hew Hollanda na avataru a imaš Zetor :?: ;)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
imas u Privatnu poruku pošalji mi preko nje svoj MSN.a moj imaš sastrane gdje je avatra pa me možeš dodat i ne moraš mi slati svoj MSN:

V

vinko

Guest
116hlle.jpg

29fyp9e.jpg

ji13wn.jpg

U

ursus4514

Guest
ljudi moj tetak ima zetora 11441 forterra traktor je star 1 g uzeo ga je u kirs promu ima 1000 sati za njega kaci lemkena okretaca 3x14 pravi traktor

P

phoenixfendt

Guest
Zeleo bi kupiti neki traktor od 90 ks pa se dvoumim izmedju zetora 8441 ili case ih jx 95 pa koji mislite da je bolji i da se nekvari?vidim zetora bas nehvale posebno ove nove serije ali me interesuje model 8441 cena oprema izdrzljivost potrosnja i odrzavanje

Z

zetor4718

Guest
Dino gdje živiš u Daruvaru?Ja sam isto iz Daruvara.Ja neznam jel ovaj zetor iz Badela ali oni imaju više takvih zetora

Z

zetor4718

Guest
kad sam kupovao traktor gledao sam sve modele ali uvjek sam volio Zetora i njega sam kupio.Kvari se ko i svaki drugi traktor a kad se nanjega pazi i redovito održava nema nikakvih problema a jedino što zetor je trebao napraviti bolji hidraulik na ovim starijim modelima 3511 4718 4911...Moj bratić je kupio Zetor 4320 za oko cca.17000 eura 99.g. nije kune uložio u njega samo gas 30 krava svake godine oranje sijanje...silaža baliranje.pProdo ga je ove godine za 10000 eura jer mu je bilo hitno inače bi tražio 13000.Ljudi su se doslovno tukli za njega.Prodan je bez problema.Okrenuo je oko 7000-8000 r.s.Ja bi ga kupio ali ova kriza me je spriječila a i hoču duplaka naravno Zetora.

Na vrh