Ne mogu nikako reći da je Zetor generalno loš traktor, ali imam 6321,kupljen 99g., 4000h, i pun je nekih sitnih problema: Amortizeri na vratima izdrže jedva 1g, grijanje funkcionira loše, a hlađenje uopće nije ni radilo s time da sam već tri puta kupovao nove spremnike sustava za gijanje , koji se nalaze u kabini jer nakon nekog vremena, zbog lošeg materijela ,više ne brtvi i kroz otvore ventilacije mi curi u kabinu ko ludo!!!
Brtva na kardanu je puštala,hidraulika par puta otkazala poslušnost, pa ponovno prordila sama od sebe, ...
U biti ništa posebno i ništa što čovjek ne može sam riješiti ,ali iritira!
Jedini, za sada, ozbiljniji popravak je mijenjanje zupčanika 4te brzine, zbog čega je traktor strašno izgleda jer je bioa rastavljen na tri dijela!!
U KONAÄŒNICI: nikad više ZETOR!!
Neka se ne ljute oni koji zetore simpatiziraju no, na temelju vlastitog iskustva, ali i na osnovi viđenog u mom kraju( a u mom kruju zetori su zatupljeni sa 95%), Zetor jednostavno nije traktor koji može pod opterečenjem puno sati godišnje raditi, i tako puno godina!!
Ili jedno ili drugo!
Inače svake godine treba, u više navrata, posegnuti u džep i otkloniti nastale kvarove !