• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prskalice AGROMEHANIKA Kranj

• Temu pokrenuo BAGERISTA
  • Datum prvog posta
B

BAGERISTA

Guest
vidi se tko ništa ne radi (ovih dana )a ima para , ja nemrem ni dve zimske gume kupit.
Benzina u auta nema ni za skinuti dve masne fleke shlača.

Čekaj ti meni se...š da imam para,,,pa gledaj i ako ih imam,,,nije da sam ih tebi uzeo iz đepa,,,ali mi nije jasno šta si stime htio postič,,,da nekog baciš ispod nogu i pljuješ po njemu,,,ako ti je zasmetalo šta sam kupio nove komade onda stvarno te ne kužim,,,nikog ne vrijeđam,,samo mi se ovakav tip šale nimalo ne dopada,,,,..a to šta nemaš za zimske gume,,,to ti nisam ja kriv več si vijerojatno si to sam doprineso...............:mad:

A kad bi sad otvorili novčanike,,,mogao biš se i iznenadit,,,možda imam čak i manje novaca od tebe i puno njih ovdje,,,samo šta barem imam malo dostojanstva i osnovne kulture za razliku od nekih,,,,,,,,,,,,,ali nečemo sad o tome,,,pitao si pa sam htio da ti odgovorimm,,,,,a neželim da se snikim svađam.............

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ništa bez pomoći malih ruku,vidi se da dečki imaju volju...samo naprjed

B

BAGERISTA

Guest
ništa bez pomoći malih ruku,vidi se da dečki imaju volju...samo naprjed

Nek se uče,,,da ne dolazi sve na tanjuru,,,mora se i rukave zasukat,,,a mogu reč da danas imaju radnu naviku,,veču nego neki koji im mogu bit otac i mater...:p:p
E da nema njih,,,nebi se toliko ni napravilo bilo do sad...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
A evo kad smo kod toga,,,,specijalno za "puknutog",,,par slika od danas...............................................
Bagerofski mene malo pukla depresija
2mo5pow.gif
, a za sve to je kriva recesija .:weedman:
Da me nije opalila čikenlaver recesija ne bi me pukla depresija .
3326z35.gif

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

I eko je još sutra cijev montirat za miješalicu,,,i ide proba,,,samo da se traktor posloži.............:mrgreen::mrgreen:

A i ovo ulje si natočio u pumpu !?!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
vidi se tko ništa ne radi (ovih dana )a ima para , ja nemrem ni dve zimske gume kupit.
Benzina u auta nema ni za skinuti dve masne fleke shlača.
Eto ti sad na. Ja sam lepo govoril.
Puknuti nemoj divljesati, nemoj vrteti, to ti je isto ko da si stal, otprl vrata i hitil van 10 kuna. Ali ne, mene se ne sluša. Šuti budalo nemaš ti pojma, kaj ti znaš itd.
Eto ti ga sad, sad se vozi na felgama :lol::lol::lol::lol: Ak te bu imal ko gurati.

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Nek se uče,,,da ne dolazi sve na tanjuru,,,mora se i rukave zasukat,,,a mogu reč da danas imaju radnu naviku,,veču nego neki koji im mogu bit otac i mater...:p:p
E da nema njih,,,nebi se toliko ni napravilo bilo do sad...

Ljepo za vidit i čut da djeca imaju volju za rad, da ne sjede pred kompjuterima... a ovo koštanje dijelova,,,, stvarno badava,,,, mislim nije đabe al mislio sam da te ispalo skuplje,,,, vidim nemaš mira ni kad boluješ.....

B

BAGERISTA

Guest
Ljepo za vidit i čut da djeca imaju volju za rad, da ne sjede pred kompjuterima... a ovo koštanje dijelova,,,, stvarno badava,,,, mislim nije đabe al mislio sam da te ispalo skuplje,,,, vidim nemaš mira ni kad boluješ.....

A moram je sredit,,,jer inače če dočekat,,,drugu berbu,,,a mira da,,,nemogu više ni gledat ni stajat,,,ali pomalo nadgledam radove,,,i polako učim i mlađe da se snađu kad nim zatreba,,neke stvari da si sami srede jer inače če morat sve plačat......
A nije ni toliko skupo,,koliko san ja mislija,,da če bit,,nije ni badava,,,ali kad mi je rekla da su klipovi po 70kn,,kuna gore dole,,pa za to nisam ni razmišljao....opet desit se može,,,ali sad sam barem neko vrijeme sam miran.........punpa renovirana........sad čekamo samo probu...8)8)

B

BAGERISTA

Guest
Evo danas(finjena,gotova,konec,the end,finito,napravljena,,i neznam ni ja više)proba sljedi,8)8)8),čim složim traktor,,,a to je ako imamo malo sreče sutra,jer je koljevka i bolcn,,i ostalo sve kod tokara..............:(:(

Uploaded with ImageShack.us

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
E vidiš majke mi koliko puta sam gleda tvoju špricu zek sad sam skužio da ti ona služi kao atomizer za vinograd,,,,, a mozgam gdje nać jeftini atomizer za nagodinu a imam ga doma,,
Inače odlično obavljeno :prayer::prayer:

B

BAGERISTA

Guest
E vidiš majke mi koliko puta sam gleda tvoju špricu zek sad sam skužio da ti ona služi kao atomizer za vinograd,,,,, a mozgam gdje nać jeftini atomizer za nagodinu a imam ga doma,,
Inače odlično obavljeno :prayer::prayer:

Eko vidiš,,,da i slike pomognu koji put,,,:rolfer::rolfer:meni je za u vinograd,,,i kod špricanja žita,pšenice i zobi......8)8)

Ako uzmeš za vinograd,,,samo da su fine,da bacaju maglu,,,is uper če ič,,,kod mene se oduvijek s njima radilo,,a i sad ove godine kad sam uzeo nove šprice,maltene,sam ih isplatio koliko sam samo uštedio na špricanju,,,ljepše ostane,,a manje troši,,,jer su one prije bile skroz poderane.,....

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Makar je danas trebala bit složena komadi došli kad vidim da je klip naštečen i navoj na njemu loš,,,ajmo raskopaj sve odreda i bu..a,koja je napravio da moraš radilicu micat u jednu stranu da bi iz klipa izašo bolcn:mad::mad::mad:to je stvarno tehnologija.........
...........................

Kada sam ja prvi put rastavuvao pumpa od prskalica-MORAVA, napatio sam se so vadenje radilica, izgubio sam zivce, a bogami i glavu lupao:madmana:,
ali nekako sam je izvukao, ali kada zatrebalo da nju vadim po drugi put, onda sam uzmeo busilica i probusio sam jedna rupa na pumpa.
Evo gde sam busio:

i samo izbies radilica:p, posle narezao sam navoj i stavio straf...

B

BAGERISTA

Guest
Kada sam ja prvi put rastavuvao pumpa od prskalica-MORAVA, napatio sam se so vadenje radilica, izgubio sam zivce, a bogami i glavu lupao:madmana:,
ali nekako sam je izvukao, ali kada zatrebalo da nju vadim po drugi put, onda sam uzmeo busilica i probusio sam jedna rupa na pumpa.
Evo gde sam busio:

i samo izbies radilica:p, posle narezao sam navoj i stavio straf...

Punpa,,,je složena,,,ali fala lipa na savijetu,,,svaka čast.......
A to da ima šema za izvadit ima,,,ali treba sve rasturit,,,tako da smo se snalazili kako smo stigli....

DANOT,,,,,,,,fala svejedno,,,na trudu i obijašnjenju..:p:p

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
BAGERISTA, znam da si slozio punpa, ali ajt reko da kazem ja moj trik, mozda nekome iskoristi da lakse izvuce radilica...

B

BAGERISTA

Guest
BAGERISTA, znam da si slozio punpa, ali ajt reko da kazem ja moj trik, mozda nekome iskoristi da lakse izvuce radilica...

Zato sam i napisa,,,,svaka čast,,,za drugi put(daj bože da ne trebalo)..8)8)

Najnoviji postovi

Na vrh