MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,311
E pa nemaš da, pogotovo u neravnom terenu.. Bolje da je malo šire nego da gaziš s beracem ako je preusko..
Zna se koliko vode ide na hektar po otrovu gledao sam špricu uživo od susjeda .
Ja bi radje slovensku opet kupio.
Puno jednostavnije a i bolje .
Glupa mi ona vintica za podizati grane .
Totalno su nabacali stvari pumpa je talijanska valjda poljaci inače i nezmaju kvalitetne strojeve tako da će vrijeme pokazati.
Ja stvarno neznam gde ti vidiš problem, mora da te je vreme pregazilo kad tako pišeš.
Glupa ti je vinta za dizanje komplet grana, pa to je stvar da nemože biti bolja. Znači tebi je bolje kad su grane zašerafljene sa 4 šrafa za nosač i ne mrdaju, pa kad dođeš u visoki kukuruz ili žito nemožeš dovoljno podići špricu na hidrauliku, ajde odšerafi pa podigni kad nemaš vinticu...e bajo moj, nema te nigde s takvim razmišljanjem.
A tek nivelacija, kakva je to zlatna stvar na neravnom terenu...
Jedina stvar na tim poljskim špricama prema kojoj sam ja malo skeptičan je sama pumpa, sve ovo ostalo nema problema ako se pazi, samo se nadam da bude dijelova za pumpu za 10-15 godina.
Taman sa granama od 10m moglo bi i malo veće ali je zeznuto voziti po grbavom terenuDa, izgledaju dosta masivno, meni treba prskalica za imt 533, pošto imam rau od 440l, i s njom ide dobro, ove poljske bi trebao gledati od 300l, mislim da bi onda bile tu negdje po težini.
Đelac, ubaci sliku
dosta je masivna..
Pa o tome ti je on i pisao, nema veze sa regulatorom taj filter.Pa to ovisi kakv regulator imas, Ja trazim neki filter koj ine ovisi o vrsti regilatora (znaci ne ide na njega) nego se spaja negdje s crijevima