Zoki ticić
Aktivni član
- Tu od
- 19 Stu 2012
- Poruka
- 2,733
Newholland to ti je zapeklo gore, samo malo ostruži i promrdaj.
Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk
Ja sem kupil Leškovu među prvima kad je počel raditi zamjerka kaj ima poklopac na navlačenje i lošija završna obrada . Za tehnički sem prepakiral rasporednik ventili gumice lokalni diler mi za 90 kn prodal cijeli set ostalo je samo staro kučište nigdje ne pušta i ne slini . Rođak kupil njihovu prikolicu dosta su bahati i razlika u kvaliteti za izvoz i za nas prikolice im idu dobro za šprice neznam .Više nitko ne spominje prskalice Leško, kupuju se poljske. Kada sam ja prije oko dvije godine napisao da se trebaju okrenuti Fondovima EU jedan njihov je odgovorio da oni sve rade iz svojih sredstava. Zato su znatno skuplji i zanima me kako sada stoje sa prskalicama.
Nekak me Jar-met više privlači, ta od 600l, mada bi i Birdzaki od 500l isto zadovoljio.
Neznam ni sam, na 1000-2000 kn razlike nebudem gledal.
Al izuzetno se dvoumim, nemrem se odlučiti koja je bolje napravljena.
Al izuzetno se dvoumim, nemrem se odlučiti koja je bolje napravljena.
E sad nisam više siguran, ali mi je ta cifra ostala u glavi. Kolega je isto Jar-met 600l 12m, triplex, 3 rez. platio oko 10500. knJesi siguran da je ta cijena?? na njuškalu panexov profil, 400 l triplex, 3 rezervara,12 m stoji sa popustom za gotovinu 8961,30kn.
ja za prskanje koristim 542(noviji tip) i mislim da bi morao punu nositi bez greške.