Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Više nitko ne spominje prskalice Leško, kupuju se poljske. Kada sam ja prije oko dvije godine napisao da se trebaju okrenuti Fondovima EU jedan njihov je odgovorio da oni sve rade iz svojih sredstava. Zato su znatno skuplji i zanima me kako sada stoje sa prskalicama.
Imao sam volju uzet hrvatsko ali pristup kupcu je takav kakav je. Na kraju ni cijenu nisam saznao.
U poljsku kvalitetu iskreno sumnjam tako da je izbor pao opet na agromehaniku. Sve drugo je preskupo.
Probaj uz rub malo ostrugat cini mi se da bi trebo ic van ja sam vec zaboravio kad sam svoju raskapo kak je islo obicno oksidira i poljepi se od otrova pa ide malo teze ostruzi malo pa onda probaj iscupat!!
Pročitao sam temu od početka,pa da sada pitam..Znači,vi koji ste uzeli poljske prskalice nakon korištenja godinu dana i više kako ste zadovoljni?? Odlučio sam se na tu poljsku samo dali Biardzki/Jar-met/akpil ?
400 l, 3 rezervoara,triplex dizne taj model me zanima.
Ja imam jarmet kupljena u 4 mjesecu 1000 litara sa 15 metara grane hidraulicne pospricala prek 500 rali..i prezadovoljan...sve dobro radi...na litar trosi po hektaru...svarno zadovoljan!
Eto ja sa svojom Akpil 800 l , 12 m grane , isto prezadovoljan , pošpricala oko 200 rali bez greške trenutno , također jednu sezonu odradila kod mene .