• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prskalice

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Moguće je naravno, samo treba imati na prskalici regulator stalnog pritiska, znači na to treba paziti kod kupovine.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Ako se ima s cim nosit i kupit treba sto vise opreme, da se ima sto manje kontakta s granama i razvodnikom. Pogotovo ako ima puno prepreka po njivama.
Oprema me izasla tocno koliko i osnovna prskalica. Ionako se previse trujemo.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Šanana mislim da su na žutima bolji regulatori.
Gledao sam te plave, ne kužim zašto samo na 500 litara ima tri rezervara?!

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Mislim zato da su žute malo bolje,možda griješim,
Ne mijenja se puno tlak ako se zatvori jedna sekcija iako nema regulator stalnog pritiska.

maikynet4u

Član
Tu od
14 Pro 2016
Poruka
324
Pitanje da li se moze na sprici iskljuciti pojedini dio ruke da recimo spicamo sa ne skroz rastvorenim granama ili tako nesto nije moguce zbog tlaka ?
Moglo bo se samo treba stavito takav razvod i kod zatvaranje segmenata treba prestelati tlak u normali je podijeljeno na lijevo desno i sredina

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
Kolega kupuje prskalicu, te ga interesira dali netko ima iskustva s Hardi Master Pro plus prskalicom, dvoumi se između nje i Agromehanike sličnih karakteristika.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Mislim da od kolege nema puno zajednickih tocaka sa tom.
Sa Hardijem nema sta misli, ako ima $$ nece pogrijesit.
Uzeo sam Agromehaniku sa svime osim gps, sve skupa dobro izgleda, vidit cu kad je probam. Za skuplje nemam ni novaca ni potrebe.

matijavz

Član
Tu od
13 Pro 2015
Poruka
235
Išao jučer pogledati jarmet kod dobavljača i vele da od 1.3 ide za 10% gore cijena tj neće biti više -10% na gotovinu.

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Prodaja im očito ide izuzetno dobro pa ajde malo da povise cijenu.

Taman dok budem ja kupoval špricu bude poskupjela za 40% :)

matijavz

Član
Tu od
13 Pro 2015
Poruka
235
Tako nekako i još + sto dosta ljudi uzima sprice sad na natječaju i ode cijena gore.

Ja cu otici pogledati i Biardzkija, mislim da je sve to tu negdje samo koja je kome ljepša na oko a razlika u cijeni nije za baciti.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
A agromehaniki pala cijena desetak i vise posto u zadnjih godinu dana. Stisli poljaci i ostali izgleda.

crni

Član
Tu od
25 Stu 2007
Poruka
164
Ima netko iskustva sa sieger prskalicama? Prvenstveno me zanima modeli s board kompjuterima za upravljanje!!

kils

Član
Tu od
15 Svi 2011
Poruka
326
jel ima netko na prskalici kolut sa crijevom za ručno prskanje da mi malo poslika detaljnije išao bi u izradu ,u leškom mi traže za kolut i 100 m crijeva 1800kn

Ekonomist

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
516
Ima ti netko na internetu tko radi te kolute za tip prskalice koji imaš. Ja sam nabavio. Samo su mu mesingane spojnice skupe. Za hidrauliku su jeftinije. Ako nađem poslati ću kontakt.

Sent from my XT1092 using Tapatalk

azram

Član
Tu od
20 Velj 2012
Poruka
172
Da li netko zna gdje je sada uskoro testiranje za spricu zagrebacka ili krapinsko zag zupanija?

MARIETO88

Član
Tu od
22 Lis 2013
Poruka
349
Kupi neku felgu za gume balonke... malo lezaj, držać i gotovo.

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Zvao danas za šprice.
Agromehanika 800l 3 rezervara 12m grane 30 tisuća kn
Hidro otvaranje 11 tisuća
Kompjuter 30 tisuća.