Imao sam hrvatski stroj dvije godine i zamijenio sam ga isključivo zbog toga jer ni u jednom trenutku nisam bio zadovoljan.Na Hrvatskom stroju koji je namjenjen za ratarstvo dobijem dizne koje se koriste na atomizerima i to sam prešutio..I ja sam kao MrSima14 na sve strane vikao i govorio kupujmo Hrvatsko pa sam na kraju ipak bio prisiljen kupiti njemački stroj koji me je u potpunosti oduševio.
evo kako to izgleda:
http://www.youtube.com/watch?v=wnxMqj_Vqmg
mali off.
koliku pumpu hidraulika ima case i koliko je on kila a koliko prskalica?
kako se on bori sa tolikom prskalicom?
slafko koliko vaša prskalica od 1000l sa novim 15 m HO granama ima prazna kg?
Ovisno o opremi, ali generalno u rasponu od 750-850 kg. Sama konstrukcija (željezo) ima cca. 640 kg.slafko koliko vaša prskalica od 1000l sa novim 15 m HO granama ima prazna kg?
Gospodine Ivo, mi smo svoje 4 linije proizvoda potpuno prilagodili tehničkim zahtjevima još 2009. dok Hrvatska nije bila ni blizu EU. Ne kopiramo talijane kako navodite, nego kupujemo određene komponente u Italiji kao i mnoge svjetski poznate firme. U zabludi ste ako mislite da je moguće razvijati sve u svom dvorištu, a pogotove ne elektroniku i određene komponente koje proizvode specijalizirane tvrtke u svijetu.A gospodinu koji piše za svoju firmu postavljam pitanje koliko se njegova firma prilagodila novim uvjetima od kada smo u EU, koliko su iz iste te asocijacije povukli novca za razvoj i inovacije u proizvodnji. Ili to nemogu, jer kako navodi, kopiraju talijane.
Za prijevoz pogledaj ove koji dostavljaju pošiljke,( Fedex, DHL), više ne smijem valjda navoditi da nebi bilo da ih reklamiram. Ja sam probao na njihovom kalkulatoru izračunati, onako od oka pa izlazi da sa Baltičkog mora gdje je to Slawno, a ima i bliže nama trgovina, do nas prijevoz dođe oko 100 eura.