NEWHOLLAND
Iskusan lik
- Tu od
- 15 Srp 2010
- Poruka
- 5,596
To ima posebno za kupiti ili kak da to rijesim?Ja sam svoju reparirao prije 4 god,i tada su dijelovi bili oko 100 eur
Ali to je varijabilno,ovisno šta treba mijenjati.u većni slučajeva su samo membrane i eventualno vijak na klipu i onda to nije tako skupo,ventili se u većini slučajeva samo počiste,a nisu ni oni skupi
To ti se ljušti pumpa na poklopcu membrana klipova,i to nećeš riješiti nego dodatnim sitom na tlačnim cijevima
Da, tak sam negde i ja platil prošle god.Ja sam svoju reparirao prije 4 god,i tada su dijelovi bili oko 100 eur
Ali to je varijabilno,ovisno šta treba mijenjati.u većni slučajeva su samo membrane i eventualno vijak na klipu i onda to nije tako skupo,ventili se u većini slučajeva samo počiste,a nisu ni oni skupi
To ti se ljušti pumpa na poklopcu membrana klipova,i to nećeš riješiti nego dodatnim sitom na tlačnim cijevima
Ova sita su zakon. Od kad sam ih ugradil, nema više štopanja dizni. A prije nisam mogel potrošiti 100 litri a da mi nisu bar 4 dizne bile zaštopane.super. hvala. idem baš sutra svakak po nova sita jer mislim da su i kuglice problem, ne zatvaraju sve dobro pa budem odmah i to pogledal.
Pogledaj si tlak u gornjoj membrani,obično zbog toga zna lupati,ali ako je bila vrela,onda je vjerojatno još neštoDa, tak sam negde i ja platil prošle god.
Ali kak je pomješala ulje i vodu za samo cca 40 jutara poprskanih, nemam pojma.
A i odmah dok sam ju postavil prošle godine na prskalicu, odmah se je nekak čula u radu, tj nije bila tiha, e sad jel je kaj krivo sastavljeno, ne znam.
Budem videl sutra dok se rastavi kaj je s njom.
Ali pošto je bila vrela, i s rukom se ne može okrenuti, bojim se da se neki veci kvar dogodil.
Imam ali nisam još koristil, nema sredstva😆Jel ima ko sistem za označavanje pjenom. Kak to funkcionira?
To sistem da krajnja diza baca pjenu "marker"?Jel ima ko sistem za označavanje pjenom. Kak to funkcionira?