• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prva reparatura pumpe&dizni

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Pa kaj ti nevidiš pročitati :scratch
0,30 na hladno.

F

Fantom

Guest
Niko nije napisao stupnjeve na kojima je paljenje, ako koga zanima nek se javi, nekada nepašu tvorničke oznake

Z

Zloppy

Guest
Dobar dan! moze li mi neko objasnit kako se stela kut ubrizgavabnja na 539!! pumpa je klipna! :))

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Pumpa je?
Na ona tri šarafa (ključ 13) kaj su oko nje si probal?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Napokon sam te vlovil :rolleyess:
Tam, na tom šarafu gde je oznaka, ima i na kučištu razvoda isto takva jedna crtica. U 99% slučajeva te dve oznake se moraju poklapati.
Kaj se kod tebe događa, tj. zašto misliš da je potrebna korekcija kuta ubrizgavanja?

Z

Zloppy

Guest
aha! :)) zar netreba oni komparator da bi se odredio kut ubrizgavanja?

Z

Zloppy

Guest
Motor nije odavno radio! :)) pa sam dobio od prijatelja boschpumpu pa bi je tebalo namonirati!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Tropi ju gore na oznake i nemožeš pogriješiti

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Onu na pumpi i onu na kučištu razvoda.
Možda imam gde sliku, ako nađem stavim.

Z

Zloppy

Guest
oznaka na zupčanku pumpe i na onom sarafu moraju bit poravnate i to je to?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,797
Jel neko neki zupčanik spominjal :scratch
Aluminijsko kučište razvoda ima na sebi jednu crtu koja se moja poklapati sa crtom koju si uočil na pumpi.
Ništ više ne pitaj da se ne zbuniš do kraja, bum nacrtal jednu sliku za čas

Z

Zloppy

Guest
da.al koja je uloga tih crtica kada postavimo pumpu na kuciste razvoda te dvije crtice se svakako moraju poklopiti! pa mi nije jasno kako tu mozemo stelati ubrizgavnje! :))

Najnoviji postovi

Na vrh