muhanicar kaže:Kad je traktor vruč tj termostat otvoren daj malo gasa i pogledaj u kiler pa buš videl da miješa vodu.
Pa imaš sat za temperaturu ako je ispravan pošto je turkiše.
rudamaca kaže:Mene ja na 539 dok je bil nov novcat isprepadal orginal Teleoptik termometar :shock:
A traktor radi tek par minuta :scratch
Tak su ga konstruirali da kad upališ svjetla, na ugašenom traktoru nakon pet minuta temperaura ode u crveno
Lampica od rasvjete instrumenta ponaša se ko gijač
puknuti kaže:Stric ostavi se tih satova ..to ti je samo muka .radovito čisti saća kilera , remen itd. i sve bu prav .
Taj sat ti može fulati 10 % da ni ne skužiš ...a ako termostat otvara na 86-7 tih 10 % ti je dosta da zakuha , a kad zakuha vidlo se bu do Konjščine .Lol
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:puknuti kaže:Stric ostavi se tih satova ..to ti je samo muka .radovito čisti saća kilera , remen itd. i sve bu prav .
Taj sat ti može fulati 10 % da ni ne skužiš ...a ako termostat otvara na 86-7 tih 10 % ti je dosta da zakuha , a kad zakuha vidlo se bu do Konjščine .Lol
Tebi se sigurno dopada žena koja radi u trgovini traktorskih dijelova u Zlataru ,preko puta sajmišta :lol:StricVujc kaže::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:puknuti kaže:Stric ostavi se tih satova ..to ti je samo muka .radovito čisti saća kilera , remen itd. i sve bu prav .
Je kad sam ga platil onda ga hoću i imati tak da bum tražil novoga ili lovu natrag pa u potragu za nekom boljom markom sata...
termostat ispitan u rajngli radi otvara tak da sam ga stavil natrag sve sprobal i nigde ne pušta vodu na pumpi.
To je sve za danas od mene.
:blackeyepuknuti kaže:Tebi se sigurno dopada žena koja radi u trgovini traktorskih dijelova u Zlataru ,preko puta sajmišta :lol:StricVujc kaže::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:puknuti kaže:Stric ostavi se tih satova ..to ti je samo muka .radovito čisti saća kilera , remen itd. i sve bu prav .
Je kad sam ga platil onda ga hoću i imati tak da bum tražil novoga ili lovu natrag pa u potragu za nekom boljom markom sata...
termostat ispitan u rajngli radi otvara tak da sam ga stavil natrag sve sprobal i nigde ne pušta vodu na pumpi.
To je sve za danas od mene.
PAzi da ne kreneš radit generalku radi nje .
Bobo kaže:...
Ovo mi je jako jako tesko za povjerovati...