StricVujc
Član
- Tu od
- 1 Tra 2010
- Poruka
- 835
StricVujc kaže:
zbalija kaže:StricVujc kaže:
Ke se tiče Jalše su prije Krapinskih Toplica.
E znaš gdje je mlin u Jalšama?
Kod mlina imaš tablu „bosch servis“
StricVujc kaže:Ok dobro, nažalost nema toga mesta v GPS-u morti se zove kak drugčije, a Jalše je skraćeno ili? :?:
Ne znam gde je mlin v Jalšma, da znam znal bi i gde su Jalše
Nije valjda tak veliko mesto da bi bilo teško najti servis samo da najdem mesto.
Kaj ti sudiš zbalija je to ok servis, moram pitati jer znaš kak je do penez je teško dojti, a lako bez njih ostati :x
Bog te blagoslovil dečec , ajmo zajebat ove TV-jce , ali ih pozvat ..naravnopuki22 kaže:JA sam čul dosta lošeg od bošiste u jalšu!
Velim ČUL sam!!!!
Osobnih iskustva nemam sa njime.Al je lik oderal kolegu jednog da se je zmrznul i poslje opet neje bilo dobro složeno!
Ali je u pitanju bil osobni auto novijeg godišta pa možda i zna IMT naštelat!
Vidim da se forum lagano puni sa zagorcima, mogli bi organizirat neki susret zagorca forumaša...
Neki roštiljček pri kleti il tak nekaj... i dedeki naši su takvi bili...
puknuti kaže:Bog te blagoslovil dečec , ajmo zajebat ove TV-jce , ali ih pozvat ..naravnopuki22 kaže:JA sam čul dosta lošeg od bošiste u jalšu!
Velim ČUL sam!!!!
Osobnih iskustva nemam sa njime.Al je lik oderal kolegu jednog da se je zmrznul i poslje opet neje bilo dobro složeno!
Vidim da se forum lagano puni sa zagorcima, mogli bi organizirat neki susret zagorca forumaša...
puki22 kaže:JA sam čul dosta lošeg od bošiste u jalšu!
Velim ČUL sam!!!!