deinstalator
Član
- Tu od
- 30 Ožu 2010
- Poruka
- 300
Taj ISO conector sam prije par mjeseci kupio u centru KTC.Tamo su ih imali na kile......
.....platio sam ga nekih 25 kn...
.....platio sam ga nekih 25 kn...
budem vec nekak iskombiniral.. ovaj vikend to valjda slozim, pa budem malo poslikal ozvucenje :weedman:
a prikljucka sam jedva nasel, valjda sam u svim ducanima bil u Durdevcu i nasel sam ga kod onog Vase kaj popravlja mobitele.. taj ima stvarno svega i svacega..
Ako spoji i narančastu na konstantni plus svijetlit će stalno .. tako da crvena i žuta na konstantni plus i dobiš da radio svira i bez kontakta i ne gubi memoriju(osim ako odspojiš kleme) plava je još i za uključenje vanjskog pojačala...
postavio sam radio i sve super radi.. e sad, zanimaju me oni fm transmiteri, dal to sta vrijedi tako da mogu pustat mp3 muziku?
Samo mu moraš i upaljač ugraditi još negdi gde buš štekal transmitera.
Hehe nek ga ugradi u kokpit onaj mali model MP4 playera sa 3" ekranom, pa da ima i mali tv
Samo mu moraš i upaljač ugraditi još negdi gde buš štekal transmitera.
ma da, samo je problem najti tu uticnicu od upaljaca, za kupiti je nema nove, jedino da spuknem z starog auta.. bil sam u trgo autu i pital za to i oni mi vele da nemaju, a tam ima sto zlupanih auta i samo treba izvaditi to, ali necu..:madmana:
Ja bas planiram ugraditi radio u traktor ako gdje zapnem pomoci cete mi
Lepo si ti to sredil kolega, lepo, lepo...sad si mi dal volje da ja sebi u 565 predelam malo ozvučenje