• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radna svjetla

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,698
Imam mali predah, pa me još kopkaju ovi podaci od @Tino .

Obzirom da nije napisao da li ima originalni alternator, čija je struja 33 ili 35 ampera, ili nekakvi zamjenski i jači, sa strujom 55 - 65 ampera.

Dobro je ako @Tino nema problema, ali nije dobro drugima olako podijeliti savjet, o jačini dodanih trošila struje na traktor, a nije poznato da li ta druga osoba ima i generator struje, koji bi i njemu nakon dogradnje garantirao miran san, naročito ako bi imao puno noćnih radova.
Nisam se uključio bez veze, htio bi da nitko od Vas nema probleme, zbog greške u koracima, ili u previdu mogućnosti njegovog stroja. To je sva moja namjera.

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,558
Ne znam šta je gore, kak sam ga uvezel iz Belgije tak je, moje je bilo samo radna svjetla ubacit. Da su halogene u pitanju to je već preopterećenje, al LED ne vuče tolko nit mi se žice griju

Messenger_creation_D94F34BE-AF58-4730-9801-2D88B490C223.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,698
@Tino snaga je snaga, wati su wati, amperi su amperi. Oni nemaju pojma tko ih treba, obične žarulje, halogene žarulje, ili LED.

Ja i dalje nisam na čistome u svojoj glavi s tim tvojim watima. Da li su te tvoje LED žarulje možda navedene da su nekakav "ekvivalent" u watima s klasičnim žaruljama, ono kao ova LED troši - bubnem brojku 11 wati, a svijetli kao obična od 100 wati? To ja ne mogu dokučiti iz tvojih informacija.

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,558
Pa tak je sa svim Led svjetlima, nije? Oni navedu jačinu svjetla uspoređeno valjda sa halogenom

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,698
@Tino nije baš tak, to je tvoja zabluda.
Hajde daj ustanovi točne podatke tih tvojih lampi, pročitaj točno, ili fotkaj, pa da skužimo i ja i ti i svi mi skupa. Što točno imaš i čime si zadovoljan, a i koliki je teret u watima, molim te?

Osigurači ne štite virtualne ampere itd.

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,558
Probali smo ja i kolega kolko vuče struje ta jedna 192w.
Ak ti pomaže šta ta informacija, ja se u struju ne kužim

Messenger_creation_12B84FFF-DA0D-46A5-AAE4-7FEEDD5B5638.jpg Screenshot_2026-09-10-15-35-27-949_com.miui.gallery.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,698
E to majstore moj. A ti sad podijeli napisane wate s 14 volti pa usporedi. Vidiš što ti tvoj ampermetar pokazuje. To je isto kao dok se kitimo lažnim perjem.

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,558
Ne znam, ja znam samo šta piše na kutiji, to je valjda samo jačina svjetla a ne kolko zapravo vuče struje.. ugl ja sam s njima prezadovoljan i imam ih još doma 5 komada na lageru jer se brzo rasprodaju stalno. Nisu s Temua da se razmemo

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,558
U svakoj od ovih rupica su po 4 ledice,
Tak su valjda došli do tih 192, klasične 48w imaju jednu ledicu, 4x48 = 192
IMG_20260910_154555.jpg

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,698
Važno da si ti zadivoljan kakvo svjetlo od njih imaš, no po tim watima se ne slažu debljine žica i osigurača. To j drugi par cipela i posla.

Najnoviji postovi

Na vrh