• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radna svjetla

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,539
Vjeruj mi da ovo svijetli isto tak ko Agrotron 7250 koji vozim na poslu. Jos bi nabacil samo 1 sa svake strane onda imam 360°. Sad dok su te vrucine bile i kad znam parcelu radim vecinom nocne
ja imam jedan reflektor iza pa mi u ljeti musice ulaze u kosu, oci,uha...za poludeti...jedino ako imas zatvorenu kabinu? 🤨

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,702
Čitam "ovo" i upravo sam propustio u živo vidjeti gol za 3-0...

Žali bože truda.
Lp

Posljednje uređivanje:

Marko355

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,631
Tino, bez ljutnje, ali ovo je daleko od 192 W. U tom malom kućištu može biti jedino 19.2 W kako je netko napisao.
Ne kažem da to loše svijetli, ali 12000 lumena bi svijetlilo do Vukovarsko-Srijemske županije.

Ovdje su dva od 4800 lumena sa SPOT snopom i dva od 4800 lumena sa FLOOD snopom, plus ovi cestovni LED farovi.
20260509_210443.jpg

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,880
ja imam jedan reflektor iza pa mi u ljeti musice ulaze u kosu, oci,uha...za poludeti...jedino ako imas zatvorenu kabinu? 🤨
Stavi 2 reflektora, onda se mušice ne budu mogle odlučiti n kojega bi...dotle ti odeeee

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,565
Tino, bez ljutnje, ali ovo je daleko od 192 W. U tom malom kućištu može biti jedino 19.2 W kako je netko napisao.
Ne kažem da to loše svijetli, ali 12000 lumena bi svijetlilo do Vukovarsko-Srijemske županije.

Ovdje su dva od 4800 lumena sa SPOT snopom i dva od 4800 lumena sa FLOOD snopom, plus ovi cestovni LED farovi.
View attachment 94053
Kolko bilo da bilo, ja napred imam samo te dve flood "192" i svetli pun k jace od onih 48w koje ti mislis staviti. Na slici se to nemre dočarat pogotovo kad mi svaki jebeni put sjebe kvalitetu slike

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,792
Nemreš ti to nama samo tak dočarati. Nebu ništa bez video zapisa i dva neovisna svjedoka. :unsure: Ovak to sliči na kineske reklame.

Najnoviji postovi

Na vrh