Imam 2x 192w, 2x 96w i 2x48w. A tebe je strah da bu instalacija planula od ovih igrački 🤣
View attachment 94008
Ovo je "zakotrljalo" svu ovu nepotrebnu raspravu.
Nazvao si "izbor" od kolege forumaša igračkama i još to začinio ludo nasmijanim smajličem. Uvjeren si valjda bio da ti imaš nekakve turbo, profi monstrum svjetiljke. Nadam se da si u međuvremenu barem skužio da su i tvoje ledice zapravo jednakopravne igračke. Več sam napisao tebi su dobre, super. Meni je samo stalo da imamo pravu spoznaju što to zapravo je.
Da i mene si počastio nasmijanim smajličem uz komentar tko još čita upute, imaš plus i minus i vozi miško. No to si samo dio neopreznih ljudi misli da je to tako. Da ti sad netko postavi debele žice i osigurače za tvoje wate s papira, na tvoj traktor, te naplati taj materijal, e tada bi valjda skužio na čemu si zajahao. Dok mi neki malo blesavi moramo osmisliti primjerenu instalaciju, moramo znati što radimo, s kakvim trošilima, kakvu snagu imaju itd.
Bilo bi dobro da nam se prestaneš smijati, ali ako ti to donosi zadovoljstvo, smij se.
Ostaje ti gorak ukus da si i ti prevaren lažnim watima.
(Imam ti i ja Aku lančanu pilu s dvije baterije na kojoj piše 42V. Nema ni 18V, no ja sam barem bio svjestan što na sajmu u koferu kupujem za 30 eura i ona kod mene radi i radi. Jedino ju ne reklamiram nikome da ima 42V, nema, ali meni služi s 2 baterije ko mali grom je. Da je napravila samo jednu proljetnu rezidbu isplatila bi mi se iako je lažna. Moj je susjed istovremeno kupio u Bauhausu za skoro 200 eura Bosch s kojom je odrezao možda 3 ili 4 grane i ljut je što je bacio novac, dok je vidio što ja držim u ruci za 30 eura. Lažnjak koji mene služi. Neka ti ova ispovijed malo uljepša situaciju. 🥂

)