• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radna svjetla

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
3,539
Vjeruj mi da ovo svijetli isto tak ko Agrotron 7250 koji vozim na poslu. Jos bi nabacil samo 1 sa svake strane onda imam 360°. Sad dok su te vrucine bile i kad znam parcelu radim vecinom nocne
ja imam jedan reflektor iza pa mi u ljeti musice ulaze u kosu, oci,uha...za poludeti...jedino ako imas zatvorenu kabinu? 🤨

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,705
Čitam "ovo" i upravo sam propustio u živo vidjeti gol za 3-0...

Žali bože truda.
Lp

Posljednje uređivanje:

Marko355

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,631
Tino, bez ljutnje, ali ovo je daleko od 192 W. U tom malom kućištu može biti jedino 19.2 W kako je netko napisao.
Ne kažem da to loše svijetli, ali 12000 lumena bi svijetlilo do Vukovarsko-Srijemske županije.

Ovdje su dva od 4800 lumena sa SPOT snopom i dva od 4800 lumena sa FLOOD snopom, plus ovi cestovni LED farovi.
20260509_210443.jpg

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,880
ja imam jedan reflektor iza pa mi u ljeti musice ulaze u kosu, oci,uha...za poludeti...jedino ako imas zatvorenu kabinu? 🤨
Stavi 2 reflektora, onda se mušice ne budu mogle odlučiti n kojega bi...dotle ti odeeee

Tino

Iskusan lik
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,565
Tino, bez ljutnje, ali ovo je daleko od 192 W. U tom malom kućištu može biti jedino 19.2 W kako je netko napisao.
Ne kažem da to loše svijetli, ali 12000 lumena bi svijetlilo do Vukovarsko-Srijemske županije.

Ovdje su dva od 4800 lumena sa SPOT snopom i dva od 4800 lumena sa FLOOD snopom, plus ovi cestovni LED farovi.
View attachment 94053
Kolko bilo da bilo, ja napred imam samo te dve flood "192" i svetli pun k jace od onih 48w koje ti mislis staviti. Na slici se to nemre dočarat pogotovo kad mi svaki jebeni put sjebe kvalitetu slike

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,792
Nemreš ti to nama samo tak dočarati. Nebu ništa bez video zapisa i dva neovisna svjedoka. :unsure: Ovak to sliči na kineske reklame.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,705
Imam 2x 192w, 2x 96w i 2x48w. A tebe je strah da bu instalacija planula od ovih igrački 🤣

View attachment 94008
Ovo je "zakotrljalo" svu ovu nepotrebnu raspravu.
Nazvao si "izbor" od kolege forumaša igračkama i još to začinio ludo nasmijanim smajličem. Uvjeren si valjda bio da ti imaš nekakve turbo, profi monstrum svjetiljke. Nadam se da si u međuvremenu barem skužio da su i tvoje ledice zapravo jednakopravne igračke. Več sam napisao tebi su dobre, super. Meni je samo stalo da imamo pravu spoznaju što to zapravo je.
Da i mene si počastio nasmijanim smajličem uz komentar tko još čita upute, imaš plus i minus i vozi miško. No to si samo dio neopreznih ljudi misli da je to tako. Da ti sad netko postavi debele žice i osigurače za tvoje wate s papira, na tvoj traktor, te naplati taj materijal, e tada bi valjda skužio na čemu si zajahao. Dok mi neki malo blesavi moramo osmisliti primjerenu instalaciju, moramo znati što radimo, s kakvim trošilima, kakvu snagu imaju itd.
Bilo bi dobro da nam se prestaneš smijati, ali ako ti to donosi zadovoljstvo, smij se.
Ostaje ti gorak ukus da si i ti prevaren lažnim watima.

(Imam ti i ja Aku lančanu pilu s dvije baterije na kojoj piše 42V. Nema ni 18V, no ja sam barem bio svjestan što na sajmu u koferu kupujem za 30 eura i ona kod mene radi i radi. Jedino ju ne reklamiram nikome da ima 42V, nema, ali meni služi s 2 baterije ko mali grom je. Da je napravila samo jednu proljetnu rezidbu isplatila bi mi se iako je lažna. Moj je susjed istovremeno kupio u Bauhausu za skoro 200 eura Bosch s kojom je odrezao možda 3 ili 4 grane i ljut je što je bacio novac, dok je vidio što ja držim u ruci za 30 eura. Lažnjak koji mene služi. Neka ti ova ispovijed malo uljepša situaciju. 🥂 ;) )

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
853
Ja imam drugi problem sa tim led reflektorimi a to su oči. Vidim a ne vidim što vidim 🤣. Prskam pšenicu ona lijepo plava i boli me glava od toga. Dali ima negdje led reflektora sa prirodnijom žutom svjetlošću?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,705
@Hass Ima, na kutijama s LED žaruljama postoje grafički prikazi u kojem dijelu spektra ledica daje svetlo.
Tu prvo odaberi boju svjetlosti koju proizvodi, odaberi ne plavo svjetlo, nego sličnije sunčevom svjetlu u tom spektru, gledaj prema žutom svjetlu, tako nekako. Ili ako ti je lakše u Kelvinima.

1000050441.jpg

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
6,049
Jedan problem je to plavo svijetlo,a drugi sto ljudi stave radna svijetla na vrh kabine pa vise svijetli unutri nego vani.
Treci problem je sto ljudi rade po mraku 😆

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
853
Imam ih postavljene iznad pozicije i žmigavaca. I problem je što nakon godinu i pola ovako matiraju.

Prilozi

• Screenshot_20260911_102310_com_hihonor_photos_GalleryMain.jpg
    Screenshot_20260911_102310_com_hihonor_photos_GalleryMain.jpg
    30.9 KB · Pregleda: 0

Najnoviji postovi

Na vrh