plus
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Sij 2016
- Poruka
- 7,722
A punjač je 12V?View attachment 94058
View attachment 94059
Evo na ovom mojem plotu piše pič*a. Vidim prije sam spomenuo čak i preniski napon, nisam svjestan što imam.
Nisu led lampe, ali je primjer navlakuše na što sve ljudi padaju. Za 48V koliko ono treba na hrpi u kutiji najmanjih članaka ? Ja to kužim ali večina baš i ne, eto, lp 🥂![]()
Kzubr 900 MIG/MMA/TIG — tri procesa u jednom, 160 A Kzubr 900 MIG/MMA/TIG — tri postupka u jednom, 160 ASkoro u radioni mi jedan mlad čovjek priča kupi sebi pravi aparat za varenje kzubor 900, kaze stroj ide do 900A, i dalje bla, bla.. Ja mu pokažem elektrodu 6mm, stavim na industrijski 250 i pokazem rad. Kazem tvoj koliko puta ima vise A, ajde molim te ponesi ovo i probaj. On gleda pa mi reče, ne nemože to to je deblje od kabla, gleda kabal plusa i okreče kaze ovo je deblje od prsta, prodavac objašnjavao pokazao, mjerio i rekao da je to najjači aparat koji mogu kupiti.
Citam komentare, sijalice od koliko w. Interesantno opisivanje sta oznacava oznaka 192W. Zadivljen sam!!
U opisu tako piše. Na displeju za A pise na max, 160 ili 900?.Kzubr 900 MIG/MMA/TIG — tri procesa u jednom, 160 A Kzubr 900 MIG/MMA/TIG — tri postupka u jednom, 160 A
Lijepo piše u opisu da je 160A
Ja te ljude mogu razumjeti, oni od toga plaču zarade, jebaj ga, trgovačka posla, ali ove kao naš "strujič" kaj su se zajebali i onda hoče i nekog drugog uvaliti pa daju loše savjete, mada vidim ja da on ima lampica viška kojih bi se rado rešil pa i njega moremo strstati među pre-prodavače.Pored netacnoh podataka jedan dio ljudi koji se bavi prodajom predstavljaju se lao znalci idu da te granice da uvjeravaju kupce da je to apsolutno tačno.