• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Danas, vise iz gusta nego puke potrebe otisli u sumu pa je to izgledalo ovak -

Prilozi

• 2013-12-18 10.52.32.jpg
    2013-12-18 10.52.32.jpg
    78.4 KB · Pregleda: 363
  • 2013-12-18 10.59.34.jpg
    2013-12-18 10.59.34.jpg
    77.9 KB · Pregleda: 435
  • 2013-12-18 10.59.17.jpg
    2013-12-18 10.59.17.jpg
    77.4 KB · Pregleda: 383

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,525
A ljepote...na prvoj slici.
Treća je također dobra, a na drugoj makni ovu ružnu facu i otkrij ceradu :)

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Druge budu ljepse i bolje ! Kompic nije stigel pobjeci ispred objektiva pa ga vlovilo ...
Da, trebal sam ceqadu s vitla maknuti, bila bi ljepsa slika !
Budem drugi put, obecajem !!

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Idila, slažem se u potpunosti. Učinilo mi se da je na slici Marin Jurjević, zvani Baja:(rofl):

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Je da . . . Tak se ide u kradju drva . . . sparkas prikolicu do slozenih suharaka, peces kobase, a kad dojde vlasnik jos ga ponudis da se nahraní prije nego ti pomogne svoja drva natovariti na prikolicu . . . hahaha jako dobro

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Šanana ,dali je to između Katalene i Prugovca šuma,vidim prije nekoliko dana da su i ovi iz Kloštra dobro počistili onu šumu kod Kozarevca

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kak to kod vas skoro ravna šuma a grbava drva kod mene obratno :drink::drink:

Tu od
14 Ožu 2013
Poruka
72
Re: Šumarski traktori i vitla

Jao ljudi skoro sam naj sa 539 vozim kolje za trsce na kolima bila onako srednja nizbrdica i to jos asvalt i ja malo prikocim a ono krene traktor koda nema kocnica pogledam odraga kad kotac se kontra vrti kako ja zakocim on proklize a nove gume usro sam nisam mogo vjerovat asvalt malo mokar i gume mokre

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

imaš šperu a ne znaš čemu služi ..i još ktome kočiš niz brijeg ..dvije greške

vaš velečasni

Tu od
14 Ožu 2013
Poruka
72

Ma u pravu si al u to trenutku se nisam sjetio speru stisnut nisam ocekivo proklizavanje na asvaltu i jos nove gume

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737

Najveca greska je kaj si uopce isel vozit po mokrom asfaltu !! To ti bu skola za iduci put !!
Bogu fala pa tvoje buduce vitlo nepe drugom u ruke .....

Koko

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
418

Vjerojatno jedan kotač jače koči (ili je bolje reći drugi slabije), najgore je prikočiti malo, može se napraviti svašta, najbolje pustiti kočnicu i dodati gas, zatim nabaviti jednoosovinsku prikolicu, odbaciti traktore koji nisu dupljaki...:icon_weed:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

Ma u pravu si al u to trenutku se nisam sjetio speru stisnut nisam ocekivo proklizavanje na asvaltu i jos nove gume
Nisi očekivao proklizavanje imt 539 niz brijeg s kolima ?- kaj je to tebi prva vožnja u životu?

Kad je nizberdica špera do poda , pol gasa i brzina manje ...nije to auto da buš malo prikočil ..alo?

kome ja svako malo pišem špera, špera , špera ....ha?

vaš velečasni

Tu od
14 Ožu 2013
Poruka
72

M izvozio sa ovo ljeto 40 m drva sa jednoosovinkom jos gora nizbrdica 1.sporohodna i nikad nista pa me ovo iznenadilo

Zac540

Član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
604

Kaj misliš kak je mene iznenadilo kad sam se spustio po blatnjavom putu i to onak jebačka nizbrdica dužine 150-200 metara i pred kraj teren takav da ak te odnese sa puta udesno ima da poletiš. Usro se živ,pojurio sam da mi je vjetar zaviorio kroz kosu a žal mi bilo pustit traktor da bar neprobam spasit ak se da. Na sreču sve dobro završilo al nisam mogao cigaretu zapalit kak sam drhtio,1000 puta prešao tud i vrag me po blatu naveo da idem,a još bio i na bolovanju i sa jednom rukom vozio pošto se na drugoj prsti tek primili pošto sam ih odrezao.:icon_e_surprised:

Tu od
14 Ožu 2013
Poruka
72

Ma vjerujem ti samo me iznenadili kao sto sam reko vozio sam jos goru nizbrdicu pi 3m i nikad nista i danas ovo se desi prvi put normalno da sa se usro

Na vrh