• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

stihlMS660

Član
Tu od
18 Stu 2010
Poruka
275
stihlMS660, prijatelju, daj stavi 800x600 slike tak da se ne moram na monitor zalepit sa belanjkima da bih vidio sliku... godine gledanja u monitor rade svoje...

lijepo teren izgleda, mač za dva drva srušit od jednom, traktor... ma milina!
e, jel to grab ili bukva?

bukva...budem stavil vece slike

stihlMS660

Član
Tu od
18 Stu 2010
Poruka
275
Za ovakva drvca nositi 660-tku?
Kad imaš toliku pilu, mislil sam da u šumi imaš sekvoje :rolfer:

haha, prije sam radil sa 070, pa kad sam kupovao novu svaka ispod 660 mi je bila prelaka i preslaba:DD imam MS 660 i imao sam 025 (zaboravio sam gdije sam ju ostavio u šumi i srušio drvo na nju) koju kanim zamijeniti sa novom MS 260 i to mi je nekak najbolja kombinacija

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
vodilica je malo duža od potrebne ali sa 660-kom nije problem i opterećenje vrtiti lanac po njoj, ja sad stigao iz šume isto sam nosio 660-ku a sutra mislim ili 170-ku ili 361, budem vidio o raspoloženju u jutro budući da idem sad vadit zub, tast je malo vitlao sa krpanom 5t i IMT 539-bilo mi žao traktora a moram se pohvaliti na svoje reflekse, grana je bila za tehnički knock-out ali sam se cimno i ostala glava na mjestu:partyman:

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
ma dobro vrti ali skače ko zec, jednom ga diglo i tast naglo otpustio i stvarno se čudim kak je osto u jednom komadu, istina da sam tast kaže da mu nije do danas bacalo ulje na mjerač a sad nekim čudom pri malo večem gasu ne da baca nego to šprica na kapaljku

itiraj:
Prvotno napisano od Marka31
to je sigurno patnja za traktor i za živce

ma tast je živa flegma a ja pijem 3 vrste tableta za živce pa mi se živo je.e

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
da marka jesi ti šumar ili što daj koju sliku u grupu pa makar bila i ružna

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
to vjerujem sljeduje mene i tasta- da ju nisu idioti potrgali možda bi pilo vode a ovako šprica ulje

M

Marka31

Guest
o Marka i ti si živ šta je s traktorom

traktor će sutra biti gotov i izgleda za sada samo prednji pogon nije bio kako treba i djelove sam nabavio i sutra do podnebi trebao biti gotov

da marka jesi ti šumar ili što daj koju sliku u grupu pa makar bila i ružna

slika stvarno nemam osim što sam sliko ovaj mtz ali ništa spektakularno sutra budem stavio slike male prikolice i svrdlastog cjepača

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
bem ti cijepaće, danas sam na trn roknuo cca 30-ak metara a sutra moram još više, mislim da budem nočes cijepao u snu

gdje radiš u državnoj ili svojoj i dali imaš kupaca ja ću u subotu ali opet onako sitno kao zadnji puta sebi kući vozim

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
državno ovaj put, samo pazi dok se ne ufuraš u traktor da opet slučajno ne ukljućiš ventil za kipanje:p
ma drva su mi milina samo ne znam kako ču van s njima jer moram preko kanala, ma kad imaš robu onda je kupac tu, iduči tjedan malo u svoje cca 10m da se zapomognem malo, ali danas stari več rezerviro liniju ali neznam koliko-ma čim više samo da se radi

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
državno ovaj put, samo pazi dok se ne ufuraš u traktor da opet slučajno ne ukljućiš ventil za kipanje:p
ma drva su mi milina samo ne znam kako ču van s njima jer moram preko kanala, ma kad imaš robu onda je kupac tu, iduči tjedan malo u svoje cca 10m da se zapomognem malo, ali danas stari več rezerviro liniju ali neznam koliko-ma čim više samo da se radi

kod nas još ništa od drva sječa kreće tek u ponedjeljak

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
e onaj timber samo da ima kuku baš bi mi dobro došo za izvoz, kod nas sijeku čitavu zimu, a ne znam do kad če, sad je drvo ušlo u vegetaciju a obično onda staju sa siječom

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
sada ide narušavanje odnosno samo se ruši i ništa ne obrađuje ni prerezuje do 15.04 i onda ništa do 15.06 kod nas sječe do sada ništa netko se žalio na licitaciju i sve stalo

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
politika...samo nek mene ne jeb. jer ak "slučajno" zaboravim popit koju za živce onda nek svi bježe, a imam papir da sam lud pa nek me tuže:finga:

stihlMS660

Član
Tu od
18 Stu 2010
Poruka
275
sitnica od danas, ostalo nisam (stigao) slikal (da ne ispadam fotograf)

SAM_1094.jpg

SAM_1095.jpg

SAM_1096.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh