• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,817
Ovo je bilo na tv, ako misliš na to

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=kVfo3X4gTuQ&feature=related[/YT]

M

Marka31

Guest
moram viditi sa šeficom gdje mi bude dala ali se nadam negdje između sv. petke i zdenaca. što pitaš, znaš gdje ima bolje, više, jeftinije, ... :)

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
ma neznam zato te i pitam dali ima šta ja radim neke ogranke u Malinu sječa kreće u ponedjeljak tamo kad će se moći ući u šumu nemam pojma

B

Buby

Guest
Kolko može izač drva s jednim rezervarom npr 0.7dcl husqvarna 357xp.Znači srušit i izrezat u metrice,srednje debelo drvo primjer?-Vaša mišljenja i iskustva.

M

Marka31

Guest
ma neznam zato te i pitam dali ima šta ja radim neke ogranke u Malinu sječa kreće u ponedjeljak tamo kad će se moći ući u šumu nemam pojma

viditi ću a neželim je tržiti da mi nešto da dok traktor nije gotov a isto tako imam 10-20m u staroj liniji pa i to moram prije izvesti

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
viditi ću a neželim je tržiti da mi nešto da dok traktor nije gotov a isto tako imam 10-20m u staroj liniji pa i to moram prije izvesti

ma samo nek ona tebi da:mrgreen: jebo traktor:mrgreen:

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
ma ako je jos cemu ta tvoja sefica,ma jebes traktor i sumu,uzim slobodan dan......xaxaxaxa

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
mislim da marka radi malog bracu svom bivšem mehaničaru za rusa:rolfer:, a pametno je jer šefica če mu dati kad tad:rolfer:

M

Marka31

Guest
koliko god bi ovo komentirao ali ne smijem ništa ko zna tko sve ovo može da pročita:vragek:

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
Kolko može izač drva s jednim rezervarom npr 0.7dcl husqvarna 357xp.Znači srušit i izrezat u metrice,srednje debelo drvo primjer?-Vaša mišljenja i iskustva.

ja sa 3725 xp sa rezervoarom napravim min 4 metra srednje debelih ali s tim da je motorka preštelana nakon 10 tak rezervoara potrošenih onda možeš uspoređivati do tada ništa

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
kakav je ovo sistem kačanja koji se vidi na 55 sekundi snimka :confused:
nešto je izgleda zakovano u čelo trupca :scratch kako to izvaditi posle

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=ExwoPomfHMo&feature=related[/YT]

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
to me podsiječa na nešto što sam našao u garaži neki dan i stari mi priča da su nekada s tim konji vukli kladu po kladu, naime komad željeza u obliku oštrokutnog trokuta i to se zabilo ili u čelo ili koji dio trupca i tako se vuklo, neznam kako se vadilo ali tako ide priča a klip me skroz baca na taj trokutić

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
jeste izvažali ili što ste danas

izvozio nema da ne ide odvezo 3 prikolice cca 16 metara vozio sam 2 prikolice jednu za drugu naravno izvezo sam jednu po jednu iz šume ne osjeti niti ga gura na nizbrdici a brz je za popizditi otprilike 35 u odnosu na imt 565 formola

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
pa ti bi trebao onda pripremiti aldomaš za "novi" traktor:mrgreen:

Najnoviji postovi

Na vrh