hrvoje01
Aktivni član
- Tu od
- 7 Pro 2010
- Poruka
- 1,362
pa ti bi trebao onda pripremiti aldomaš za "novi" traktor:mrgreen:
samo reci kad ćeš doći i naravno pukija povedi
pa ti bi trebao onda pripremiti aldomaš za "novi" traktor:mrgreen:
Ja sam to samo videl u ovakvom obliku.
Kak se skida mislimda se dobro skuži ne slici!
http://www.interforst.at/shop/produkte.php?id=109131
Ja sam to samo videl u ovakvom obliku.
Kak se skida mislimda se dobro skuži ne slici!
http://www.interforst.at/shop/produkte.php?id=109131
pa zašto onda dijeliš samoubilačke savjete i zašto komentarišeš nečiji tudji savjet
a svadjati se se nećeš moći vjeruj mi na riječ , bar ne u temi šumarstvo
'oćeš da ti ja dam nekih 30-40 savjeta koliko sam otprilike prevrnutih traktora vratio na točkove i uspravio iz kanala
a moram da te pitam , koliko dugo i kojim intenzitetom radiš u šumi pa imaš tako čvrsto definisane stavove ?
ne razumojem 16 sati tjedno.Koliko drva godišnje napraviš
oko 100 metara max! ali sad ocu nabavit jaci traktor pa malo ozbiljnije kreniti.
gdje misliš raditi drva
od Bartine pa do Slatinika dje bude posla naj vise. naj vise bi mi odgovaralo zakupit liniju oko Oriovca.
Sory hrvoje01,al to su čiste gluposti da možeš napravit s jednim tankom motorke 4 metara drva.1.5-2 metra i to je to.Možeš napravit jedino ak nadoliješ.:rolfer:
Možemo se kladit u šta god hočeš,al ja ču reč svakom u lice da je to laž.NISAM NI JA OD JUČE.kladimo se ja i ti u moju motorku da ću napraviti min 4 m drva sa jednim rezervarom s tim da ne pravim ogranke već drva-cjepanice i da je motorka uštelana pa valjda znam koliko napravim stalno sam u šumi
E majstore i odsranjivanje granja se računa,kad srušiš izrežeš i složiš.znam da sa svojom 660-kom u srednje debelom drvu sa rušenjem i bez izrade vrha ide isto oko3.5-4m a mislim da je rezervar oko 1l, srednje debelo-promijer od 35 do cca 50
bubi pročitaj još jednom gore navedeno!!!ja sa 3725 xp sa rezervoarom napravim min 4 metra srednje debelih ali s tim da je motorka preštelana nakon 10 tak rezervoara potrošenih onda možeš uspoređivati do tada ništa
koju motorku imaš, koliko ima ks, koja ti je dužina mača, pričamo o tvrdom drvu-hrast, agacija, grab i bukvaSory hrvoje01,al to su čiste gluposti da možeš napravit s jednim tankom motorke 4 metara drva.1.5-2 metra i to je to.Možeš napravit jedino ak nadoliješ.:rolfer:
nisi od jučer to svi vidimo več si od 05.03.ove godine:toimonster:Možemo se kladit u šta god hočeš,al ja ču reč svakom u lice da je to laž.NISAM NI JA OD JUČE.
si zviznul nju ili hrasta prvo