Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Si pomogel ovoj ekipi piliti ti?
Meni su se najbolje pokazali crni okrugli atestirani, odnosno u kvalitetu za dizalice. Imao sam te koje gledas kovane ali imaju veće alke iako su jači po profilu zbog veličine alke veća ( veći obim svake pojedinačne alke)koje se na kuki lomi brže pucaju. Gledaj da je lanac sa što manjim alkama, takav je izdržljiviji, jer samo puca alka koja je izložena savijanju, ona koju velika kuka lomi. Imam lance četiri osmica i dvije desetke dosta godina služe. A sutra ču ti poslikat šta urade kako grizu veliku kuku.Sve mi jasno, al sad malo kopiram druge, kad je razlika u par kuna 🤭😅😂i boja mi je zanimljiva, crni mi jači djeluje.
Si ti nor pa meni ruke za takav posel smetaju,a i vjetar bi me odnesel kak bi rekla bakica JoSi pomogel ovoj ekipi piliti ti?
Je istina bi ja i više pomogel oko narezanog pod koso ali je došel stari gazda(batina i bog) i mam nas rasteral da idemo svi za svojim poslom, a radi mira na gradilištu svi se pokupili na svoj posel. Ja u traktor a kak su radnici prešli neznamJe pomogel, podbacil je jednu cepanicu dok smo kantali
O danas su i lanci na traktoru? Jel pomognu puno.? A i vitlo fino radi, vidi se da vuće ko čačkalice neke.