• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
prije svega dolazim k vama da vidim kako to funkcionira u živo, kompenzacije, papiri, knjige i te stvari-te na kraju opet matematika:!:
ma sad sam zakasnio:shock: na pkv za šumarskog tehničara tak da ču i njega morati imati kao uvijet ali ok imat če veču plaću ali mu motorka i slično ne gine:weedman:

P.S-čestitke na tituli vaša UVAŽENOSTI:prayer:

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
prije svega dolazim k vama da vidim kako to funkcionira u živo, kompenzacije, papiri, knjige i te stvari-te na kraju opet matematika:!:
ma sad sam zakasnio:shock: na pkv za šumarskog tehničara tak da ču i njega morati imati kao uvijet ali ok imat če veču plaću ali mu motorka i slično ne gine:weedman:

P.S-čestitke na tituli vaša UVAŽENOSTI:prayer:

Nas dvojica imamo tu sreću da smo završili za šumarskog tehničara ja ne planiram nikakav obrt otvarati ali nikad se ne zna.Kad budeš imo vremena dođi ja ću angažirati kuma pa ga pitaj iz prve ruke

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
zagorca bum dopeljal da vidi malo ravnice s autoputa:partyman:
ma mene osobno najviše od sveg navedenog zanima ta kompenzacija te je on spomenuo oi kamion-jej šumar ili dostavni

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
zagorca bum dopeljal da vidi malo ravnice s autoputa:partyman:
ma mene osobno najviše od sveg navedenog zanima ta kompenzacija te je on spomenuo oi kamion-jej šumar ili dostavni

kupio je kamion jučer ga registriro sandučar ali ima kran od radi u Đakovu u onoj privatnoj šumariji što smo pričali

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
ja danas išao završiti liniju i u utorak je komisija preuzme, ja platim i čekam da mi majstor složi prikolicu pošto je moj stari išao u istu liniju pa je na kraju tastu pomogao izvesti jednu prikolicu ali samo 150m i pukla mu osovina:toimonster:, kotač doma a prikolica sigurno čeka da ju ja na neki način dopeljam doma+treba još i drva skinuti iz nje:madmana:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
ja danas išao u šumu , dovezao dvije prikolice drva , ja i šura išli sa dva traktora , rus i T40 , bogami smo jedva izvukli , samo površina je suva a točak kada je prošlajdra dole je jako vlažno
on je sa T40 išao prvi i na kareti je imao 2 metra , vukao je mene za sobom a ja sam imao na prikolici oko 6 metara
prilično teško smo izašli uz jednu uzbrdicu :madmana:

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
ja sad jedino mogu platiti drva i nositi komad po komad van na cestu:madmana:
imam manju ali mi se ne isplati na njoj voziti 2m a i gume nisu za pohvalu ali ako sila natijera :axe: bude karabaja vozio sve se bude pušilo:axe:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
mokro mokro , i više nego što sam očekivao
samo sada sam ''progazio'' tu putanju i ako se malo osuši trebao bih tud ubuduće ići bez problema , ako me kiša ne zezne

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
ma iće samo da promuljaš da ne bude lista da se može osušiti i onda nemaš brige

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
u subotu, prvi dan u šumi ove godine, i saznao da je zadnji dan za rušanje, šumarija ima prosjeku pa smo uzeli parcelicu:

dsc03490g.jpg

dsc03489u.jpg

dsc03495f.jpg

4 cera ovakve debljine, a sve ostalo bukva i grab, uglavnom sitno do srednje debelo....

pošto smo samo rušali, nešto sitno samo brat i ja prije mraka utovarili za doma

dsc03498jk.jpg

dsc03499y.jpg

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
sta imam oko za vino a kakva je ono stilovka na vozu 056-ica ili??

ha svatko vidi ono što želi vidjet :D :partyman:
dobro si primjetio bocu u drvima, svaka čast! :D

dsc03492a.jpg

0-51 AV

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
po slikama bih rekao da se ima posla u onom jarćiču
samo tko to onako prekrasno skrižao?

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
po slikama bih rekao da se ima posla u onom jarćiču
samo tko to onako prekrasno skrižao?

onaj jarčić je zlatna žila :lol: ima lijepih drvca, a 60% su šanse da je pristupačan za doć sa traktorom, šumica oštro kamenje skriva, a još nisam otkrio kamo put iz jarčića vodi...

naime, stigli smo u subotu, i veli nam prijatel koji ima zakupljenu parcelu do nas da je subota zadnji dan za rušanje, od nedjelje na dalje je zabrana rušanja...

tako da smo bratac i ja svaki na jedan kraj šume i deri sve kaj ima točku od jame pa u brdo, zato je tako lijepo iskrižano....

jbg, nije nam niš pametnije palo na pamet, vitlo nemamo, a vremena isto tako...

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Ma odlično je,bitno je da je na podu,sad lepog vremena i pomalo bute to očistili kak spada.

Najnoviji postovi

Na vrh