- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 7,070
Imaš dobra pomagačaDanas svi nešto po drvima udaraju.
Mi smo jutros u 7 krenuli, do 7,40 natovarili 8 metara cijepanih i suhih drva i do pola 10 istovarili i složili u drvarnu.
Imaš dobra pomagačaDanas svi nešto po drvima udaraju.
Mi smo jutros u 7 krenuli, do 7,40 natovarili 8 metara cijepanih i suhih drva i do pola 10 istovarili i složili u drvarnu.
Nema brušenja sa običnom turpijom. Brusi se s dijamantnom pločom i treba ga prvo odmastiti. Brušenje je 50 kn. Sad sam pilil stare hrastove grede i ne vidim da se tupi…
Jesi pital u Kordunu, oni imaju to u maloprodajiOvo kaj ja imam su nekakve ne baš super pile, al odrađuju posal. Kad se strojno nabrusi reže dobro, ač Ova je malo flexom pobrušena prije piljenja i nije to to...
Vidiju tražim već duže vrijeme, al mi se ne daje 1000+kn za nju...
mislim da je fi 600....Nisu baš tak skupe osim ako ne tražiš nkj posebno.
![]()
PILA KRUŽNA WIDIA 500X4,2 FI.30 60z DRVO ITALY
Naručite PILA KRUŽNA WIDIA 500X4,2 FI.30 60z DRVO ITALY online, brza dostava na vašu adresu. Provjerite našu ponudu.www.trgo-agencija.hr
pa ovo kad nosim liku na strojno brušenje i šrotanje ima pilovine ko od motorke. rez preko 1cmJa sam taj cirkular brusil na stolnu brusilicu s konusnom šajbom. 20 m je spilil sam tak. Još ga je moj pokojni deda našrenkal na panju s čekićem, onak od oka 😅. To bilo piljevine da sam prodaval za dimljenje mesa
Jesi pital u Kordunu, oni imaju to u maloprodaji
Misliš na uzdužno rezanje trupca ili žamanje daski i fosni i izradu letvi i štafni?mislim da je fi 600....
Nije da mi vidija opće treba, al htio bi je uzet da mogu koji put i neku dasku rasparat gore....
za uzdužno paranje daski bi trebali i drugačiji zubi na pili, ali ako se to radi povremeno onda će i sa klasičnim zubima odraditi posao (samo malo sporije)Misliš na uzdužno rezanje trupca ili žamanje daski i fosni i izradu letvi i štafni?
Za obradu daski i fosni ti ne treba toliki promjer. Fi 400 to sasvim lijepo oddela.
ma da kad mi treba nešto na brzinu odere to i ova pila. Ne mislim parat štafle i letve al neki put treba samo poravnat rub...za uzdužno paranje daski bi trebali i drugačiji zubi na pili, ali ako se to radi povremeno onda će i sa klasičnim zubima odraditi posao (samo malo sporije)