- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,906
Imaš dobra pomagača ,jel skupDanas svi nešto po drvima udaraju.
Mi smo jutros u 7 krenuli, do 7,40 natovarili 8 metara cijepanih i suhih drva i do pola 10 istovarili i složili u drvarnu.
Imaš dobra pomagača ,jel skupDanas svi nešto po drvima udaraju.
Mi smo jutros u 7 krenuli, do 7,40 natovarili 8 metara cijepanih i suhih drva i do pola 10 istovarili i složili u drvarnu.
Nema brušenja sa običnom turpijom. Brusi se s dijamantnom pločom i treba ga prvo odmastiti. Brušenje je 50 kn. Sad sam pilil stare hrastove grede i ne vidim da se tupi…
Jesi pital u Kordunu, oni imaju to u maloprodajiOvo kaj ja imam su nekakve ne baš super pile, al odrađuju posal. Kad se strojno nabrusi reže dobro, ač Ova je malo flexom pobrušena prije piljenja i nije to to...
Vidiju tražim već duže vrijeme, al mi se ne daje 1000+kn za nju...
mislim da je fi 600....Nisu baš tak skupe osim ako ne tražiš nkj posebno.
PILA KRUŽNA WIDIA 500X4,2 FI.30 60z DRVO ITALY
Naručite PILA KRUŽNA WIDIA 500X4,2 FI.30 60z DRVO ITALY online, brza dostava na vašu adresu. Provjerite našu ponudu.www.trgo-agencija.hr
pa ovo kad nosim liku na strojno brušenje i šrotanje ima pilovine ko od motorke. rez preko 1cmJa sam taj cirkular brusil na stolnu brusilicu s konusnom šajbom. 20 m je spilil sam tak. Još ga je moj pokojni deda našrenkal na panju s čekićem, onak od oka 😅. To bilo piljevine da sam prodaval za dimljenje mesa
Jesi pital u Kordunu, oni imaju to u maloprodaji
Misliš na uzdužno rezanje trupca ili žamanje daski i fosni i izradu letvi i štafni?mislim da je fi 600....
Nije da mi vidija opće treba, al htio bi je uzet da mogu koji put i neku dasku rasparat gore....
za uzdužno paranje daski bi trebali i drugačiji zubi na pili, ali ako se to radi povremeno onda će i sa klasičnim zubima odraditi posao (samo malo sporije)Misliš na uzdužno rezanje trupca ili žamanje daski i fosni i izradu letvi i štafni?
Za obradu daski i fosni ti ne treba toliki promjer. Fi 400 to sasvim lijepo oddela.
ma da kad mi treba nešto na brzinu odere to i ova pila. Ne mislim parat štafle i letve al neki put treba samo poravnat rub...za uzdužno paranje daski bi trebali i drugačiji zubi na pili, ali ako se to radi povremeno onda će i sa klasičnim zubima odraditi posao (samo malo sporije)