• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
misliš 5-6 metara ili kubika

fat i pol :lol: :supz:

na metre mislim, zajeba sam se dok sam čitao od karabaje pa sam prepisao m3
sve pet, živili!!

:partyman:

M

Miško 007

Guest
prikolica je 193cmx320cm, a ovi stupići su od razine poda do vrha 65cm
ugrubo, 2x3x1m

i kad se uračunaju šupljine, dobro si rekao, oko 5-6 m3 :)

to je bila test vožnja, ne mislim tolko više trpat, jer sam dobio morsku bolest kolko ga je ljuljalo, i tako sat i 45 min, a a, ne fala...

a i mučim ga bezveze, glavno da sam vidio da motor šljaka :supz:
ipak je to maji 533 hihi :partyman:

Ma mora on to nositi ljuljka da ali ga ne dize lijepo kačiš stisne ga ide on ko metak ...
Još ako je motor mina i vuče... ;)

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Ma mora on to nositi ljuljka da ali ga ne dize lijepo kačiš stisne ga ide on ko metak ...
Još ako je motor mina i vuče... ;)

je, po ravnom on ide i pun gas, al brdo vidi prije nego kaj ga ja mogu vidjet :lol:

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
šta bi opet u probleme s mijerom, meni još dupe drnda od jučerašnje vožnje pa danas malo poljoprivreda

M

Miško 007

Guest
je, po ravnom on ide i pun gas, al brdo vidi prije nego kaj ga ja mogu vidjet :lol:

Mora vidit ali samo ga otvoris na pumpi i na čašici....
Da vidiš kako ide... :gitarist:

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
ti to kažeš medek 335 i 5trupaca?

ovakve sav vukel prošli i ovaj tjedan,jbg nis slikal dok sam vukel trebalo je kontrolu držat nad prvi krajem da ne ode previše u zrak.

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
tak piše sad jel radi generalke al osjetno je jači od par kaj sam probal.
a dužina trupca max 5m.ak je duži ko da sam zakopčal na panju.a ne odrezan sam se ukopal.

nego baja di si kupil ove sajle s tim kopčama,lugar mi se prijeti s još jednim odsjekom:lol:

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
ti to kažeš medek 335 i 5trupaca?

ovakve sav vukel prošli i ovaj tjedan,jbg nis slikal dok sam vukel trebalo je kontrolu držat nad prvi krajem da ne ode previše u zrak.

medek 335 i 5 trupaca:prayer::supz:
2 runda su bila 4 komada

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
evo ja danas išao malu u šumu , od 11 sati do 4 popodne izčekrkali 15metara drva i od toga odvezli 12 i nimao nismo žurili nego smo više rekretativno radilo pošto su drva bila od jednog drugara pa smo bili u pomoći

ja sam sa rusom vitlao a šurak sa T40 vozio i mogu vam reći da je saradnja ova dva traktora dobra osim što rus može mnogo više da navitla nego što jedan traktor može da odveze

od motorki bile STIHL 290 i HUSKA 61 , ekipa je bila višečlana ali mogu se računati samo 4 aktivna
šurak , ja i još dvojica , ostali su više posmatrali nego radili

image020g.jpg

image021hdn.jpg

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
tak piše sad jel radi generalke al osjetno je jači od par kaj sam probal.
a dužina trupca max 5m.ak je duži ko da sam zakopčal na panju.a ne odrezan sam se ukopal.

nego baja di si kupil ove sajle s tim kopčama,lugar mi se prijeti s još jednim odsjekom:lol:

ova mala sajla-stric radi u šumariji gdje imaju stroj za "pravljenje" sajli pa mi je za 0.03konjaka i pivu napravio tu za kopčanje a ove vučne isto donacija šumarije:partyman:

moram samo napomenuti da je malecka 170-ka radila sav posao :cool:

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
Aj vi bogati kao da ste na izletu ...glumite mlade izviđače ?
Gdje je oprema , štitnici ovi-oni ?

kao što rekoh , rekreativno radili :roll:

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
savo moram te ukoriti te se složiti s puknutim, nikakvi štitnici za role ili skeyt ali meni čim motorka padne na pamet odmah oblačim sijekačke hlače-to me stari naučio jer je on nakon 20g rada u šumariji s motorkom skoro ostao bez noge pa mi je to refleksna radnja prije ikakvog rada s motorkom
joj joj

kakvo to vitlo imaš, vidio sam da se pisalo i da napokon imaš što želiš ali nigdje nisam uspio pročitati nikakvu informaciju i nači sliku

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
vitlo je IGLAND 5T , ima nekoliko slika u temi ''traktori i vitla''

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
IGLAND-opa opa sad kužim one postove o željama...
a misliš stavljati mrežu na njega ili...

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,148
mislio sam a ja ga ipak koristim i bez ijedne zaštite :mad:

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
ova mala sajla-stric radi u šumariji gdje imaju stroj za "pravljenje" sajli pa mi je za 0.03konjaka i pivu napravio tu za kopčanje a ove vučne isto donacija šumarije:partyman:

moram samo napomenuti da je malecka 170-ka radila sav posao :cool:

lako tebi kad imaš trgovinu na tavanu

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
I ja krećem iza Uskrsa u utorak ili srijedu u ozbiljne akcije kupio sam šumu valja što prije vratiti uloženi novac a naravno i zaraditi

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
ahoj savo tata vidim da si radio reda:supz:
hrvoje jesi kupio onu di imaš neke celuloze ili nešto drugo

Najnoviji postovi

Na vrh