• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,928
Ja bih rekao kod susaca treba biti jos veci tj. bolji majstor od zanata...
svako stablo je priča za sebe i koliko god znanja ili iskustva imao uvijek se može nastradati, na sjekačima je samo jedna mogućnost, odraditi posao što je više moguće po pravilima struke i time svesti mogćnost ozljede na što je manju razinu, sve ostalo je lutrija.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,185
@MUHA
Baš sam se neki dan ulovio da vidim datum i moram priznat da sam se iznenadio koliko je prošlo, vrijeme mi zbilja brzo leti a to vezano za brijanje je apsolutno točno mislim da sam tada bio rekordno najmlađi aktivni član foruma, a i sada sam pri vrhu :hahah:
Ispravak...ubrzo punih 12 godina haha

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,111
nije to baš praktično za u šumu vuć sa sobom...
dost je težak, i širi je od traktora, pa je najsigurnije doma to obavit...
a i granja ima po cijeloj šumi, pa se ili pomicat stalno s tim strojem i drugim traktorom s prikolicom, ili vuć granje na hrpu...
nikak ne valja.... 🤭 ...kak god okreneš, moraš delat...:unsure:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,111
pa kakve veze ima prikolica, vozim se posvud s njom...
kod mene policija sretna kaj je i traktor registriran... 🤭
platim osiguranje za prikolicu, ako kamo dalje idem (u zeznute krajeve tipa Ozalj i Duga Resa) i to je to...
...da me baš ne oženi neki nadobudni na sudu...;)

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,111
@DARIJUS to je tvornička prikolica ili samogradnja? Ja sam pokušao platiti samo osiguranje ali mi nisu dali.
tvornička je prikolica, OPZ Bent...
mala je, najmanja u njihovoj ponudi...al je zato naredna...i nemoš ju preopteretit, olovo mogu vozit u njoj...

Najnoviji postovi

Na vrh