• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,632
Ajd mi onda objasni kajlu s kontra strane. To je onak za šminku?

Posljednje uređivanje od moderatora:

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Ajd mi onda objasni kajlu s kontra strane. To je onak za šminku?
To nije kajla nego iver i izvadio ga je sa obe strane koliko vidim zato sto mu je kratak mac pa da bi mogao da pridje da ga presece

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,773
Ako je drvo palo na pogresnu stranu onda su ovi ljudi sto su dosli sa ove strane i ovaj sto snima planirali da izginu
a došli su sa one strane kad su skužili da će drvo past kontra od planiranog i ne znam koliko radiš u šumi i koliko si stabala orušio, ali zasjek (kajla/iver) se vadi prvi, zapravo prvo ide obrada žilišta pa se vadi zasjek, pa ubodni rez ako je kratka vodilica pa tek tada završni, po ovome kako ti pričaš da je drvo palo gdje je majstor mislio, on je prvo napravio završni rez pa tek onda vadio zasjek...niđe logike

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
evo malo današnjeg obaranja, isto nije baš po PS-u al jbg, ostala kaciga pod šajbom u autu 🤦‍♂️

Evo tu se vidi kaje husqvarna, za par sekundi drvo pada, treba kaj dalje pričat? 🤭🙂Nema daj nabrusi lanc,aj ulje, joj nema benzina, nema niš, pališ i rušiš💪
Pila koja je napravljena da dela👌👍🍻🍷
Ali ne, ja nevaljam kad velim tak nekaj, ali evo istina izlazi na vidjelo svakim danom sve više. 🍺🍰🎂🍸

Najnoviji postovi

Na vrh