Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
To je zbog pile, objasni stručnjaku Lakiju🤭
Pa kaj je to pila? To je bicikl za kolce šiljitiNormalno kad covek koristi pravu testeru
Ako je drvo palo na pogresnu stranu onda su ovi ljudi sto su dosli sa ove strane i ovaj sto snima planirali da izginuTo je zbog pile, objasni stručnjaku Lakiju🤭
Pa da, vis koliki je kolac baja zasiljioPa kaj je to pila? To je bicikl za kolce šiljiti
To nije kajla nego iver i izvadio ga je sa obe strane koliko vidim zato sto mu je kratak mac pa da bi mogao da pridje da ga preseceAjd mi onda objasni kajlu s kontra strane. To je onak za šminku?
Da, istina, gledao sam već taj video. Sve obavljeno na korektan i pravilan način.
Ovaj zna kaj radi…
a došli su sa one strane kad su skužili da će drvo past kontra od planiranog i ne znam koliko radiš u šumi i koliko si stabala orušio, ali zasjek (kajla/iver) se vadi prvi, zapravo prvo ide obrada žilišta pa se vadi zasjek, pa ubodni rez ako je kratka vodilica pa tek tada završni, po ovome kako ti pričaš da je drvo palo gdje je majstor mislio, on je prvo napravio završni rez pa tek onda vadio zasjek...niđe logikeAko je drvo palo na pogresnu stranu onda su ovi ljudi sto su dosli sa ove strane i ovaj sto snima planirali da izginu
Ti si moj idolNije mu za zamjerit ako nezna, ako ne radi šumu, zato smo mi tu da ga usmjerimo na pravi put😉pa zato i služi forum, ni mi nismo znali pa naučili. 🙂
i još lik stavi naslov videa "pravilo obaranja"..majko milai kajla je s one strane gdje je palo višlja...znači potpuno ga je drvo zeznulo... 🤭
Evo tu se vidi kaje husqvarna, za par sekundi drvo pada, treba kaj dalje pričat? 🤭🙂Nema daj nabrusi lanc,aj ulje, joj nema benzina, nema niš, pališ i rušiš💪evo malo današnjeg obaranja, isto nije baš po PS-u al jbg, ostala kaciga pod šajbom u autu 🤦♂️