ne motaj, raketa ne pali na minusu...🤭Ja danas mislil malo u šumu iti ali sam zaspal, tak do drugog vikenda niš.
Navinem si mobitel u 5 a tek sad se zbudil.
A danas je baš lepo vreme za šumu.
Sad bum opet napet do druge subote🙂
Sada možeš prošetati i lijepo si označiš drva koja budeš obarao sljedeći vikend.Ja danas mislil malo u šumu iti ali sam zaspal, tak do drugog vikenda niš.
Navinem si mobitel u 5 a tek sad se zbudil.
A danas je baš lepo vreme za šumu.
Sad bum opet napet do druge subote🙂
Ni on mogao odlučiti da izvuče Haskija iz regala, bi se zamazal!Ja smatram da bi Raketa i upalila, ali je on zakazao. 💪😂
Ma sad mu je prilika da isproba novi grijačne motaj, raketa ne pali na minusu...🤭
kad je u mom selu rađena elektrana onda je napravljen natječaj za šumsku biomasu, uvjet je bio "tko prvi njegova roba" Natječaj je u 7:00 otvoren a u 7:01 zatvoren, Sunčica Lalić je potpisala ugovor dobila koncesiju na 14 godina za nekog turčina koji je napravio tu elektranu a samim tim što je elektrana na obnovljivi izvor energije je postao i povlšteni proizvođač električne energije...i sve to ne bi bio problem nikome da oni za sirovinu uzimaju ono što bi trebali uzimati, problem je što oni dobivaju VMO koji inače, kako i sam kažeš, krajnjim potrošačima prodavaju za 4 puta veće iznose a isto tako meni prodaje ogranke i ono što ovršine za 2 puta veći iznos i ja to sam moram izrađivati i vozitiElektrane na biomasu su 💀 za šume.
Koji idiot se toga sjetil?
14e za tonu, odnosno 70-tak kn za kubik? Badava, a uništavaju neprocjenjivo.
A zakaj onda višemetricu prodaju po 250...300kn privatnim osobama za ogrjev?
Babina Greda?kad je u mom selu rađena elektrana onda je napravljen natječaj za šumsku biomasu, uvjet je bio "tko prvi njegova roba" Natječaj je u 7:00 otvoren a u 7:01 zatvoren, Sunčica Lalić je potpisala ugovor dobila koncesiju na 14 godina za nekog turčina koji je napravio tu elektranu a samim tim što je elektrana na obnovljivi izvor energije je postao i povlšteni proizvođač električne energije...i sve to ne bi bio problem nikome da oni za sirovinu uzimaju ono što bi trebali uzimati, problem je što oni dobivaju VMO koji inače, kako i sam kažeš, krajnjim potrošačima prodavaju za 4 puta veće iznose a isto tako meni prodaje ogranke i ono što ovršine za 2 puta veći iznos i ja to sam moram izrađivati i voziti