Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
A ne ispalti mi se sve to, meni bi nekaj trebalo za vikend kad smo doma da se malo zakuri.
Ti zapravo jedino kaj trebaš je prespojiti grijanje od svojeg stana na centralno. Trebaš par ventila i par metara cijevi. Naravno, ostaviš si mogućnost korištenja i plina i centralnog na drvaPa ona ima peć na centralno i ona tak kuri,meni se nikak ne ispati stvarno. Možda jednog dana kad bum u penziji. 🍻🍷👌🙂
Da to nije nekadašnji Agor koji se koristio u Jna za grijanje konzervi?Tebi onda za vikend treba ovo, vizualno da vidiš vatru,hehe.
Za kolko bu ti to kvadrata? Ja bi neki ugradbeni možda kupil.ovak nekaj, ja idem za dva tjedna po svoj Bormio....
Aj to objasni.Pa ona ima peć na centralno i ona tak kuri,meni se nikak ne ispati stvarno. Možda jednog dana kad bum u penziji. 🍻🍷👌🙂
nije to bilo malo lega, to je bilo jako... 🤭malo zatrgnem traktorom i gurtna pukne...
Na greškama se uči, no važno je da na kraju sve dobro završilo.Malo od danas, bilo malo zajeban ovaj jasen visio nad kucom, napravio zasjek, zarezao ga, nabik kajle i krenem ga vuci na gurtnama i napravim ppcetnicki gresku, malo zatrgnem traktorom i gurtna pukne...dobro je pa su kajle bile na mjestu i dobra prijelomnica pa nije pukla i na kraju sve dobro zavrsilo View attachment 45262
View attachment 45263 View attachment 45264
ma stvarno je bilo malo, nego i gurtna je valjda dotrajalanije to bilo malo lega, to je bilo jako... 🤭
Slažem se, fora je što znam da se tak ne radi jer izrušio sam ih masu na taj način ali evo...zajeb ipakNa greškama se uči, no važno je da na kraju sve dobro završilo.