• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Kakve drvne mase… :hahah::hahah::hahah: Ja im morem raditi trešće za potpalu…
U tim elektranama su ugrađene komponente koju proizvodi firma u kojoj delam… 😉

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Bilo kak bilo čini se da su drva još najjeftinija za grijanje, gledam po sebi, kakve ja imam račune za grijanje a kakve moja punica koja kuri na drva. A ja na plin.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
Kod mene svi na poslu imaju oko 2000 plina mjesečno, tako da mi ovo ne zvuči previše ako se koristi po noći i poslije posla. Ma kad gledaš nisu ni drva zabadava dok bi uručunal koliko se naradiš s njima, al nekako zaboravi se na te troškove kad nisu odjednom.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja kurim samo kad smo doma, znači kad dojdemo sposla, oko 16h pa do sad, do 22 dok idem spat opet smanjim na 20 stupnjeva. A punica je cjele dane doma pa dobi plina oko 100 kuna, 120 nekad.

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Veliki je plus dobra fasada i dobri prozori, mi se isto grijemo na plin i do sada nismo imali veće račune od 300kn. Veliki gubitak energije je kroz hladne zidove i kad pokraj prozora puše ko da si vani.

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
569
A i drva iz šume kupe po maloj cijeni firme s drobilicama, sve melju i s lagera, a cijena više nego upola jeftinija nego nama koji bi za grijanje za kucu.Tako da kroz koju godinu ko zna ili u krađu ili skupo plaćat.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Pa ak imas mogucnost, pogotovo sto imas svoju sumu sigurno da bi bilo povoljnije, iako kako vidim i drva ce ic gore buduci je sumarija vec digla cjene pa ne znam kak ce sve to izgledati do sljedece sezone grijanja tko mora kupiti drva

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Vidim da ljudi instaliraju inox dimnjake izvana uz zid kuće, ali takav dimnjak valjda košta kao i peć za centralno. Zbog čega ne kupiš peć za centralno i odmah griješ čitavu kuću + riješiš odmah i pripremu tople vode?

Najnoviji postovi

Na vrh