• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

PUNISHER

Član
Tu od
28 Svi 2011
Poruka
84
pozdrav decki, vidim da vam je odma zapelo za oko prejako vitlo ali nije moje kak ni "fergi" kak sam i napisal u predstavljanju da se ne bavim nicim za ozbac, ja imam inace td4506 i gumenjaka za njega, bratic ursusa 335 i dvije prikolice vecu i manju sve doma delano a fergi i vitlo su od prijatela koji isto vozi kamion kak i ja, prije je imal neko 4t i nije bil zadovoljan jer je bilo drukcije i dizalo mu je fergija uzasno, onda je kupil ovo novo mislim da je KRPAN 4,5t i da je dal za njega 11-12 tisuca kuna, to koristimo svi za vlastite potrebe iz gusta kad se najde ekipa pa vudri po šumi svakom kolko mu treba, se skupa godisnje oko 64metara drva za ogrijev godisnje, svako ima svoju sumu pa deremo, vecinom bukva, kad ulovim vise vremena bum poslikal neke nase "majstorije" vecinom imam video klipuve a neznam kak ih staviti na forum, a od pila moje su tomos-husqvarna f61 i stihl 038av, Josip ima stihl ms 440 i stihl 071, bratic Mario ima stihl ms310 i sad je jucer kupil novu DOLMAR 7300, a Ivek ciji je fergi i vitlo on ima ovedvije tomosice, mislim da je jedna neka 750 i druga 650 velim jos jemput da u sumi samo gustamo nist za ozbac tak da ako bumo nekaj trebali budem vas pital za savjet kad stignem nabacim neke fotke, lijep pozdrav momci i nikaj zameriti!

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
785
Po motorkama i niste amateri, imate dobre pile. Barem u tom segmentu rada koji obavljate. Dakle ništa na veliko i profesionalno.

PUNISHER

Član
Tu od
28 Svi 2011
Poruka
84
sory, vitlo nije KRPAN nego tayfun 4,5t ima 90m sajle i dalje nist neznam jer ga jos nismo zapraf isprobali

Po motorkama i niste amateri, imate dobre pile. Barem u tom segmentu rada koji obavljate. Dakle ništa na veliko i profesionalno.

pozdrav, pa da sad je rekel ivek da planira zamijeniti fergija s nekim dupljakom a kad neznam jer su nase sume sve u gori putevi su uzasni tak da za sad koristimo td4506 i ursusa 335 za transport a fergija za vitlo tu je najkorisniji, nama,

Posljednje uređivanje od moderatora:

zagorec

Član
Tu od
16 Svi 2011
Poruka
99
pozdrav
žališ se na puteve,tak ti je situacija manje-više svukut, od kud si točno

PUNISHER

Član
Tu od
28 Svi 2011
Poruka
84
pozdrav ZAGORAC blizu tebe iz filipica a sumu imam u belskom dolu, ak znas onda ti je sve jasno

zagorec

Član
Tu od
16 Svi 2011
Poruka
99
bok,pa kak ne,ja sam ti prek brega,točnije iz donjeg makojišča.
znači po pokojcu se rekreira.

PUNISHER

Član
Tu od
28 Svi 2011
Poruka
84
prek pokojca ak ides od podrut poslije bukala prvi put nutra desno pa do kraja na breg ak si kad bil tam, bas mi je drago cuti se z domacim covekom!

zagorec

Član
Tu od
16 Svi 2011
Poruka
99
naravno da je čoveku drago kad od nekih 4000 korisnika naletiš na praktički suseda
znam di je odprilike,kolko sam put onud išel i dole se vode napil,nekaj točnije neznam jer moje šume gravitiraju prema paki
kakvog duplaka bi ivek?
treba dojti k meni da vidi rusa

PUNISHER

Član
Tu od
28 Svi 2011
Poruka
84
pa neznam jos se nije odlucil, javim ti, idem sad na posel drago mi je kaj smo se nasli, cujemo se lijep pozdrav

PUNISHER

Član
Tu od
28 Svi 2011
Poruka
84
03062011112.jpg

evo i trcka (panja) od ove bukve i alata pomocu kojeg je pala , pozdrav!

PUNISHER

Član
Tu od
28 Svi 2011
Poruka
84
pozdrav pisko 007,ova velika je 071 ima sa opremom 22kg a manja je ms440 prvi put koristena!

TorpedoTD45

Član
Tu od
20 Ožu 2010
Poruka
785
pozdrav pisko 007,ova velika je 071 ima sa opremom 22kg a manja je ms440 prvi put koristena!

A je ti zvadila mast bukva, haha.. neka neka, bitno da si ti nju zrušil. Neg, kak ti se pokazala ta nova 440?

bok i tebi e a kolko ova ms440 ima ks

Volumen 70,7 cm3
Snaga 4,0/5,4 kW/KS
Masa bez vodilice/ lanca 6,3 kg

P

piško007

Guest
mi smo prošle godine zrušili malo veču bukvu s stihl 029.
rušila je skoro pola sata

PUNISHER

Član
Tu od
28 Svi 2011
Poruka
84
A je ti zvadila mast bukva, haha.. neka neka, bitno da si ti nju zrušil. Neg, kak ti se pokazala ta nova 440?

pa je morem ti reci da sam se vraski namucil, pogotovo sa ovom laganom pilom, ali na ms440 mi je malo prekratki mač pa sam se odlucil na zvijer bez milosti

mi smo prošle godine zrušili malo veču bukvu s stihl 029.
rušila je skoro pola sata

ja sam ovu ruknul za par minut s predahima, nisam bas u formi

P

piško007

Guest
pa je morem ti reci da sam se vraski namucil, pogotovo sa ovom laganom pilom, ali na ms440 mi je malo prekratki mač pa sam se odlucil na zvijer bez milosti
ja imam 051 al baš onda se pokvarila pa smo s029

Na vrh